Κεντρική Basket League Άρης “Δουλεύουμε για μεγαλύτερο γήπεδο στη Βόρεια Ελλάδα”

“Δουλεύουμε για μεγαλύτερο γήπεδο στη Βόρεια Ελλάδα”

nikolaos nikos laskaris aris

nikolaos-nikos-laskaris-aris

Στο ΣΕΦ βρέθηκε ο Νίκος Λάσκαρης, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη. Ο ισχυρός άνδρας των “κίτρινων” μίλησε για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό Supefoods, αλλά και για την αναγκαιότητα που υπάρχει για μεγαλύτερο γήπεδο στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Cosmote TV :

“Hταν μια ευκαιρία να έρθω να δω την ομάδα από την στιγμή που είμαι στην Ελλάδα. Ελπίζω να έχουμε έναν καλό αγώνα. Είναι λίγο άτυχο που έτυχε να μπει ο συγκεκριμένος αγώνας πριν τον μεγάλο τελικό. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, γι’ αυτό και θα παίξουμε. Είναι πολύ μικρό το διάστημα μεταξύ του συγκεκριμένου αγώνα και του τελικού. Εγώ είναι η αλήθεια έχω το μυαλό μου στον τελικό”, ανέφερε αρχικά ο Νίκος Λάσκαρης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν μίλησα με τους παίκτες, εγώ μπορώ να τους καταλάβω. Είναι τρεις μέρες πριν το τελικό. Είναι άδικο για τον σημερινό αγώνα να ακολουθεί ο τελικός μέσα σε τρεις ημέρες. Ο Αρης σαν Άρης πρέπει να έχει το μυαλό του στον τελικό».

Τέλος, αναφερόμενος στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, είπε :”Ελπίζω να μην έχουμε επεισόδια. Αρκετές θέσεις κρατήθηκαν κενές, για να μην υπάρξουν επεισόδια. Μαθαίνω ότι έρχονται πολλοί άνθρωποι με τα παιδιά τους στο γήπεδο το Σάββατο. Ο χώρος δεν είναι μεγάλος και αυτό αναδεικνύει την αναγκαιότητα για ένα πιο μεγάλο γήπεδο στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι κάτι που το δουλεύουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…