Κεντρική NBA Δυνατός ο Παπαγιάννης, ήττα για τους Μπίγκχορνς (vids)
NBA

Δυνατός ο Παπαγιάννης, ήττα για τους Μπίγκχορνς (vids)

giwrgos papagiannis reno bighorns

giwrgos-papagiannis-reno-bighorns

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις, μετά την προχθεσινή, μέτρια παρουσία του αλλά οι Ρίνο Μπίγκχορνς δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν, χάνοντας από τους Αϊόβα Ένερτζι με 106-104. Ο Έλληνας σέντερ είχε σημαντική συνεισφορά, με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 4 τάπες, σε 34 λεπτά συμμετοχής. Σούταρε με ποσοστό της τάξεως του 64% (9/14) δίχως όμως να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Το ματς του Ολυμπιακού με την Ούνιξ καθώς και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Euroleague αλλά και αυτά του ΝΒΑ, η 2winbet.gr τα προσφέρει στους πελάτες της στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με Live Streaming!

Ο Παπαγιάννης έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του, χρησιμοποιώντας ποικίλους τρόπους για να σκοράρει, πέρα από το καθιερωμένο δεξί χουκ. Ευστόχησε σε τζαμπ σουτ, έβαλε καλάθι με αριστερό χουκ, κάτι που δεν συνηθίζει ιδιαίτερα ενώ είχε εξαιρετική παρουσία στους “αιθέρες”, δείχνοντας και την αθλητική του έκδοση. Αυτό που έλειψε από το παιχνίδι του ήταν οι ελεύθερες βολές, καθώς δεν πήγε ούτε μία φορά στη γραμμή της “φιλανθρωπίας”, αποτυγχάνοντας να φθείρει τους αντιπάλους του.

Για τη νικήτρια ομάδα, κορυφαίος ήταν ο Κάρτιερ Μάρτιν, με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ αλλά και ο Αμίρ Γουίλιαμς, με 18 πόντους και 18 ριμπάουντ. Για τους Μπίγκχορνς, πέρα από τον Παπαγιάννη ξεχώρισε ο Πε’Σον Χάουαρντ με 29 πόντους.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oBJuNNfZtro]
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ERb7vrFaBx8]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τέλος ο Βόγκελ από τους Σανς

Παρελθόν από το Φοίνιξ ο Φρανκ Βόγκελ. Τέλος εποχής για τον Φρανκ Βόγκελ μετά από μόλις μί…