Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Δεν θέλουμε να χαλαρώσουμε”

“Δεν θέλουμε να χαλαρώσουμε”

A1 7

a1-serelis-lavrio-laurio-coach

Σημαντική νίκη επί του Ρεθύμνου κατάφερε να πάρει το Λαύριο (73-62), με τον προπονητή των γηπεδούχων, Χρήστο Σερέλη, να μιλάει για το γεγονός πως η ομάδα του δεν θέλει να χαλαρώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

“Σήμερα κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε στην ουσία τις πολύ καλές μας εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, το χαρακτηριστικό μας να εμφανίζονται παίχτες στην επίθεση με διαφορετικής θέσης σε κάθε παιχνίδι που να σκοράρουν να υπάρχει ένας γενικός πολύ καλός πλουραλισμός συνεχίζεται και σήμερα”, είπε ο τεχνικός του Λαυρίου και συμπλήρωσε:

Σήμερα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης σε πάρα πολύ καλή μέρα, έβαλε πολλούς πόντους, βοήθησε την ομάδα να ξεφύγει και στην ουσία καταφέραμε και κερδίσαμε ένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε τους καλούς μας σκόρερ σε καλή μέρα. Το κερδίσαμε από την άμυνα, ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν γιατί στην άμυνα μέχρι τώρα δεν ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί, στην έδρα μας όσο θα θέλαμε να είμαστε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, συνεχίζουμε την πορεία μας έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί.

Δεν θέλουμε να χαλαρώσουμε και στην ουσία το πιο βασικό το οποίο το επιτυγχάνουμε φέτος είναι που βλέπουμε πάλι τον κόσμο εδώ στο Λαύριο να χαίρεται για την ομάδα του και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε πραγματικά να γεμίσουμε το γήπεδο, μπορεί να είναι μεγάλο αλλά πιστεύουμε ότι πρέπει να το καταφέρουμε αυτό. Σήμερα φυσικά μας βοήθησε ο κόσμος, αλλά θέλουμε και εμείς με τις εμφανίσεις να τον κάνουμε να έρθει στο γήπεδο και να το γεμίσει. Καλή συνέχεια εύχομαι και στο Ρέθυμνο”.

Τέλος, από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης είπε πως “εμείς είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την σημερινή μας εμφάνιση, κάναμε μία εντός έδρας νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο, καταφέραμε να καλύψουμε και την διαφορά των 9 πόντων που είχαμε χάσει εκτός έδρας και έτσι κάναμε ένα βήμα προς την παραμονή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας έδωσε πολύ δύναμη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν ο κινητήριος μας μοχλός και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο και να πετύχει τους στόχους του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …