Κεντρική NBA NCAA Δεν τα κατάφερε το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου (vid)

Δεν τα κατάφερε το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου (vid)

mitoglou wake forest virginia

mitoglou-wake forest-virginia

Το Γουέικ Φόρεστ δεν κατόρθωσε να φανεί ανταγωνιστικό στην έδρα του Κλέμσον, με τη ήττα (95-83) να επέρχεται ως φυσικό επακόλουθο. Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς περιορίστηκε στους 5 πόντους (2/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/2 βολές) ενώ είχε ακόμη 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το Κλέμσον “έτρεξε” ένα δυνατό σερί 12-2 στα τέλη του 1ου ημιχρόνου, χτίζοντας ένα διψήφιο προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια το αγώνα. Κορυφαίος για τους νικητές, οι οποίοι είχαν 10/19 τρίποντα, ήταν ο Μαρκίς Ριντ, με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ ενώ ο Τζαρόν Μπλόσομγκειμ είχε 17, μαζί με 10 ριμπάουντ και οι Μίτσελ, Χολμς από 15 έκαστος.

Για τους ηττημένους, ο καταπληκτικός Τζον Κόλινς ήταν για ακόμη μία φορά το σημείο αναφοράς των Ντίμον Ντίκονς, καθώς πέτυχε ρεκόρ καριέρας, με 29 πόντους (12/14 σουτ!) ενώ είχε ακόμη 10 ριμπάουντ και 2 τάπες. Οι μέσοι όροι του κυμαίνονται στους 18 πόντους και τα 9,5 ριμπάουντ, δείχνοντας πως έχει προδιαγραφές για μια λαμπρή, επαγγελματική καριέρα. Εξαιρετικός ήταν ακόμη ο Μπράιαντ Κρόφορντ με 25 πόντους αλλά οι δυο τους δεν επαρκούσαν ώστε να αποτρέψουν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Το ρεκόρ του Γουέικ Φόρεστ βρίσκεται πλέον στο 15-11 (6-8 στην περιφέρεια της ACC) ενώ του Κλέμσον στο 14-11 (4-9 στην περιφέρεια).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=D07omVzwwMs]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…