Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη”

“Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη”

aek 3

sakis giannakopoulos

Το Λαύριο αγωνίζεται εντός έδρας εναντίον του Προμηθέα Πατρών (25/02, 17:00), για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Σάκη Γιαννακόπουλο να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ κάλεσε και τον κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σάκης Γιαννακόπουλος:
“Ο Προμηθέας είναι πάρα πολύ δυνατός αντίπαλος, με εξαιρετικό ρόστερ και έναν πολύ έμπειρο προπονητή, που τα τελευταία χρόνια δουλεύει στο υψηλότερο επίπεδο.

Από μόνα τους αυτά τα στοιχεία φανερώνουν ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Με δεδομένο όμως ότι η νίκη κόντρα στον Προμηθέα θα μας δώσει τη δυνατότητα να καθαρίσουμε το θέμα της παραμονής από τώρα και να αλλάξουμε στόχους προς το καλύτερο, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Πρέπει να νικήσουμε και θα νικήσουμε.

Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας θα έρθουν στο Λαύριο για να πάρουν το διπλό, όμως με την βοήθεια του κόσμου μας αλλά και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα, νιώθω και πρέπει να μπούμε στο γήπεδο ως το φαβορί.

Κυρίως πρέπει να μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο δυνατά για να δείξουμε στους αντιπάλους μας ότι δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Τέτοια ματς κρίνονται στη διάθεση, την επιθυμία και τη δύναμη. Οπότε εμείς πρέπει να τα έχουμε στο μέγιστο βαθμό και τα τρία για να πάρουμε τη νίκη.

Περιμένω από τον κόσμο μας να γεμίσει το κλειστό. Άλλωστε σιγά-σιγά το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του και δεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να δει την ομάδα. Ελάτε στο γήπεδο, σας χρειαζόμαστε!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …