Κεντρική Διεθνή “Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια σεζόν”

“Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια σεζόν”

Navaro

Navaro

Η Μπαρτσελόνα διανύει τη χειρότερη της σεζόν τα τελευταία 20 χρόνια. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί βασικών παικτών, αλλά και η άσχημη αγωνιστική εικόνα των “μπλαουγκράνα” τους φέρνει στην θέση σου ισπανικού πρωταθλήματος και στην Ευρωλίγκα πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να μπουν στην 8άδα, όχι γιατί είναι ακατόρθωτο, αλλά γιατί η εικόνα τους είναι τέτοια που δείχνει πως τα πράγματα δύσκολα θα ανατραπούν.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μιλώντας στην ιστοσελίδα “elperiodico.comεξηγεί την κατάσταση που βιώνει αυτή την περίοδο στην Μπαρτσελονά, τονίζοντας πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο.

“Είναι μία δύσκολη κατάσταση που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναζήσει μία τέτοια σεζόν, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Φταίνε πολλά πράγματα. Οι τραυματισμοί που είχαμε φέτος δεν μα έχουν βοηθήσει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ να παίξουμε καλά, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει”, είπε αρχικά ο Ναβάρο.

Συνέχισε λέγοντας: “Υπάρχει ένα διάστημα στο οποίο δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε κάποιο τίτλο, αυτό εξάλλου είναι που μετράει στο τέλος. Είναι αλήθεια ότι έχουμε υποστεί κάποιες βαριές ήττες τις οποίες δεν θυμάμαι να έχουμε υποστεί ξανά στο παρελθόν για μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Για τη δήλωσή του “έχουμε πιάσει πάτο”, μετά την βαριά ήττα από την Μπασκόνια, είπε: “Αυτό που εννοούσα ήταν ότι όλοι μας πρέπει να προσπαθήσουμε και να αγωνιστούμε, να παλέψουμε. Μπορεί να χάσαμε κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά το νέο φορμάτ έτσι είναι, μπορείς να χάσεις από οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος”.

Σε ερώτηση για το αν φταίνε ο χαρακτήρας, το ταλέντο, η εμπιστοσύνη και το ρόστερ που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι, σχολίασε: “Είναι λίγο από όλα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο λόγο. Υπάρχει ταλέντο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Αλλά δεν παίζουμε όπως πρέπει στην επίθεση, δεν παίρνουμε εύκολα καλάθια Και στην άμυνα δεν είμαστε συνεπείς και αυτό μας έχει… πονέσει”.

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας ανέφερε: “Υπάρχει πάντα χρόνος και εμείς θα προσπαθήσουμε να μέχρι το τέλος. Το κύπελλο είναι ένας στόχος. Δεν είμαστε ένα από τα φαβορί, όπως τα προηγούμενα χρόνια Αυτή τη φορά δεν είμαστε. Αλλά είναι ένα καλό κίνητρο για όλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…