Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, συνεχίζουμε τον αγώνα”

“Χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, συνεχίζουμε τον αγώνα”

skourtopoulos

skourtopoulos

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του αλλά και τη συγκέντρωση που δεν κράτησαν οι παίκτες του μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, έπειτα από την ήττα κόντρα στο Ρέθυμνο.

“Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου για τη νίκη. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί κυρίως στο β’ ημίχρονο και αυτό τους έδωσε κάποιο πλεονέκτημα, βρίσκοντας εύκολα καλάθια. Από την στιγμή που έφτιαξε η ψυχολογία της σίγουρα έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την δική μας και μπόρεσε να ανταποκριθεί στα δύσκολα σημεία”, είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε.

Εμείς για ακόμη μία φορά κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, τουλάχιστον στο διάστημα που είμαι εδώ. Αλλά χάνουμε την συγκέντρωση μας μετά από κάποια σκληρή άμυνα ή κάποιο σφύριγμα. Χαλάμε τις οδηγίες στην άμυνα. Κάποιοι αρχίζουν να ψάχνουν να βρουν τις λύσεις και κάπως έτσι αρχίζει και χαλάει το σύνολο. Αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα γιατί αν δεν παίξουμε σαν σύνολο θα έχουμε πρόβλημα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε τον αγώνα και θα ψάξουμε να βρούμε νίκες. Ευελπιστώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Ευχαριστώ τον κόσμο και την ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings για την υποδοχή. Είναι πολύ συγκινητικό. Η αγάπη μου για την ομάδα, την πόλη και κυρίως τους ανθρώπους της είναι δεδομένη. Τους ευχαριστώ πολύ“.

Τέλος, από πλευράς παικτών, ο Μάικλ Στόκτον είπε: “Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Cretan Kings για την δίκαιη νίκη της. Εμείς παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο β’ μέρος δεν μας βγήκε το παιχνίδι, χάσαμε την συγκέντρωση μας και τελικώς χάσαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…