Κεντρική Ασίστ Shadow “Αποτελεί μεγάλη τιμή”

“Αποτελεί μεγάλη τιμή”

spiliotopoulos sepk

spiliotopoulos-sepk

Ο Φ.Ο. Τούφας ανέβηκε από την Δ‘ στην ΓΕΣΚΑ, με τον Μάριο Σπηλιωτόπουλο να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, για την εξαιρετική παρουσία της ομάδας του, για τις δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στα συναισθήματα που είχε κατά την βράβευση του στην κοπή της πίτας του ΣΕΠΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάριος Σπηλιωτόπουλος:
Για τη μέχρι τώρα πορεία του Φ.Ο. Τούφας στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ:
“Μέχρι τώρα η πορεία μας κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε κάποιο πρόβλημα με το γηπεδικό, καθώς στην περιοχή του Χαλανδρίου αυτό είναι ένα μόνιμο πρόβλημα. Από την πλευρά μου οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και φίλους που κάθε εβδομάδα μας εξυπηρετούν δίνοντας κάποιο φιλικό γιατί έτσι διατηρούμαστε ανταγωνιστικοί.”

Για το ρόστερ και τις αλλαγές σε σχέση με πέρυσι:
“Ξεκινήσαμε κρατώντας τον περσινό κορμό και από την ομάδα αποχώρησαν μόνο κάποια παιδιά που είχαν στρατιωτικές υποχρεώσεις. Το ρόστερ ενισχύθηκε με κάποια νέα παιδιά και πρώτος στόχος μας ήταν να γίνουμε ομάδα. Παράλληλα, θέλουμε να περνάμε καλά στις προπονήσεις γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτές τις κατηγορίες που δεν είναι επαγγελματικές.”

Για τους στόχους:
“Την τελευταία διετία έχει γίνει μια προσπάθεια να δυναμώσουν οι ακαδημίες. Στο ανδρικό έχουμε πει ότι θέλουμε μία ομάδα που να αποτελείται από νέα παιδιά που θα πλαισιώνονται με 3-4 πιο έμπειρους. Ήδη το τελευταίο διάστημα τρία παιδιά από το εφηβικό ανέβηκαν και προσπαθούμε να τα ενσωματώσουμε στο κλίμα. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι θέλουμε να υπάρχει ένα καλό κλίμα και να κάνουμε όσο πιο σωστά γίνεται το έργο μας. Στο τέλος θα δούμε πού θα μας βγάλει όλο αυτό το ταξίδι.”

Για τη συνεργασία του με την ομάδα:
“Με το σύλλογο η συνεργασία όπως και πέρυσι είναι πολύ καλή. Με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας και βοηθάει όπως μπορεί. Είτε με υλικά μέσα είτε με φυσικοθεραπευτές όταν υπάρχουν τραυματίες είναι στο πλευρό μας. Δυστυχώς, οι φυσικοθεραπευτές και οι γιατροί είναι πολυτέλεια για αυτές τις κατηγορίες.”

Για τη βράβευσή του για τον τίτλο στο περσινό πρωτάθλημα στην κοπή της πίτας του ΣΕΠΚ:
“Ήταν η πρώτη φορά που βραβεύτηκα από τον ΣΕΠΚ και αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Ειδικά όταν βρίσκεσαι στην ίδια εκδήλωση με προπονητές που βραβεύονται για την Ευρωλίγκα ή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό το επίπεδο, όμως είναι σημαντικό να βρίσκεσαι μαζί με όλους αυτούς.

Αποτελεί χαρά και τιμή ότι η βράβευση μου έγινε από έναν προπονητή με μεγάλη ιστορία στο χώρο όπως είναι ο κόουτς Κώστας Σορώτος. Αυτό που θα ήθελα να πω, ωστόσο, είναι ότι όλα όσα καταφέραμε πέρυσι οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό στα παιδιά που είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και παίκτες. Έκαναν πιο εύκολο το έργο μου. Είμαι πολύ τυχερός σε αυτό το κομμάτι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…