Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Από τις καλύτερες εμφανίσεις η σημερινή”

“Από τις καλύτερες εμφανίσεις η σημερινή”

sfairopoulos

sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός πήρε την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ούνικς παρά τις απουσίες του και συνέχισε να φιγουράρει στη πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την μαχητικότητα των παικτών του, ενώ ευχαρίστησε και τους προέδρους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

Για τον αγώνα: “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας. Εκπλήξαμε την Ούνικς με τον πρώτο μας δεκάλεπτο και συνολικά με το πρώτο μας ημίχρονο. Η Ούνικς είναι μια ομάδα έδρας όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι, αλλά εμείς δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν, τους κρατήσαμε χαμηλά, ο επιθετικός μας ρυθμός ήταν φοβερός και αυτός ήταν ο λόγος για το εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα. Στο ημίχρονο είπαμε πως η Ούνικς θα προσπαθήσει να αντιδράσει, περιμέναμε να μας βάλουν πίεση και αυτό ακριβώς έγινε”.

Για την αντεπίθεση της Ούνικς στο δεύτερο μέρος: “Στην τρίτη περίοδο δυσκολευτήκαμε από τη σκληρή άμυνα της Ούνικς, αλλά ύστερα από λίγο διάστημα και μέσω της αμυντικής μας προσπάθειας, βρήκαμε τον δρόμο μας. Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση και αυτό μας έδωσε ξανά ένα μεγάλο προβάδισμα. Το παιχνίδι πήγε στους εφτά πόντους, εκεί ήταν πολύ κρίσιμο το σημείο, αλλά η άμυνα μας ήταν αυτή που μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Γενικά νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, είχαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας απόψε και γι αυτή την τεράστια προσπάθεια και το πνεύμα του πολεμιστή που έδειξαν οι παίκτες μου, τους βγάζω το καπέλο”.

Για τους φίλους της ομάδας και τους προέδρους: “Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήρθαν εδώ και μας υποστήριξαν και ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους μας που μας έδωσαν αυτή την πτήση τσάρτερ και έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες να είναι ξεκούραστοι. Εύχομαι στον κόουτς Πασούτιν και στην Ούνικς τα καλύτερα για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…