Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Αγγέλου: “Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι”

Αγγέλου: “Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι”

promitheas patron

promitheas-patron-aggelou-ageloy-vagelis-vaggelis-sef

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μετά τον αγώνα κόντρα στον Άρη στον οποίο ο Προμηθέας Πατρών ηττήθηκε με 80-64, παραδέχθηκε πως -επί της ουσίας- η ομάδα του δεν μπόρεσε να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της αχαϊκής ομάδας τόνισε: “Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Ο Άρης ήταν χωρίς Γκόρντον, Τσαϊρέλη και Ξανθόπουλο και δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει τι σημαίνει πίεση, πώς να παίζει στο γήπεδό της και πώς να επιτίθεται στον αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό γιατί οι στόχοι της ομάδας είναι συγκεντρωμένοι.

Θέλω να πω πόσο χαρούμενος είμαι που βλέπω και πάλι κάποιους φίλους εδώ. Καλή επιτυχία στον Άρη και να στείλω χαιρετίσματα στον Βασίλη Βουρτζούμη. Περιμένω το βιβλίο του τα επόμενα χρόνια για να διαβάσω τι σημαίνει αφοσίωση και μάχη”.

Από την πλευρά του, ο Ζήσης Σαρικόπουλος επεσήμανε: “Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πολύ επιθετική άμυνα, που βρίσκει ρυθμό και ενέργεια στην έδρα της, οδηγώντας τον αντίπαλο σε λάθη. Κάναμε αβίαστα λάθη, είχαμε κάποια καλά διαστήματα, θέλαμε να παίξουμε δυνατά και να πάμε στην επαφή, όπως κάνει ο Άρης, αλλά είχε παραπάνω επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ και κάποιες διεκδικήσεις που τις έκανε καλάθια. Κρατάμε τα καλά διαστήματα, έχουμε δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη (σ.σ.: ενάντια στον Απόλλωνα Πατρών, στις 17:00, για τη 18η αγωνιστική της Basket League)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…