Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αν νικήσουμε θα κάνω το τραπέζι στον Τζέιμς”

“Αν νικήσουμε θα κάνω το τραπέζι στον Τζέιμς”

causer omic bamberg efes euroleague

causer-omic-bamberg-efes-euroleague

Η Μπάμπεργκ φιλοξενείτε απόψε (21:15) από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και ο Φαμπιάν Κοζέρ θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον πρώην συμπαίκτη του στη Βιτόρια Μάικ Τζέιμς.

Ο Γάλλος γκαρντ φαίνεται αποφασισμένος να παλέψει για τη νίκη απέναντι στους “πράσινους” και μάλιστα τόνισε πως αν η Μπάμπεργκ καταφέρει φύγει με το διπλό από το “Νίκος Γκάλης” θα κάνει στον Μάικ Τζέιμς το τραπέζι.

“Χρειαζόμαστε μια νίκη εκτός έδρας για να μείνουμε ζωντανοί. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία και αθλητική ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στο “Νίκος Γκάλης“. Δεν πάμε με άγχος, αλλά θέλουμε να δείξουμε την αξία μας και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Πρέπει να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα για να περάσουμε και ο Παναθηναϊκός είναι τέτοια. Λίγο έλειψε να το κάνουμε στη Γερμανία. Ελπίζω να τα καταφέρουμε τώρα”, σχολίασε αρχικά στο blog του στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκας.

Συνέχισε λέγοντας: “Χαίρομαι πολύ που θα ξαναδώ τον φίλο μου τον Μάικ Τζέιμς. Εκεί παίζει και ο Μπουρούσης, με τον οποίο κάναμε επίσης μεγάλη σεζόν πέρσι στην Μπασκόνια, αλλά ο Τζέιμς είναι για μένα σαν μικρός αδερφός. Ήμασταν μαζί κάθε μέρα, ερχόταν στο σπίτι μου για να παίζουμε video games και ήταν συγκάτοικός μου στις αποστολές. Ήμασταν συνέχεια μαζί, σαν ζευγάρι! Στο πρώτο ματς ήταν τραυματίας, αλλά μιλούσαμε συνέχεια και τώρα το trash talking έχει ήδη αρχίσει. Αν νικήσουμε, θα χαρώ να του κάνω και το τραπέζι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…