Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας του τελικού

Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας του τελικού

Άρης, Αλεξάνδρειο

aris-alexandreio-nick-galis-hall-kosmos

“Μάχη” ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό αναμένεται το Σάββατο (18/2, 17:00) για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ΕΟΚ να κάνει γνωστά τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Η σχετική ανακοίνωση:
“O τελικός του Κυπέλλου Ανδρών, ΠαναθηναϊκόςΆρης, θα διεξαχθεί στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο” στις 18 Φεβρουαρίου στις 17.00 (Novaports T.V.). Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης παρακαλεί όλους για τη συνεργασία τους, ώστε να διεξαχθεί ο τελικός ομαλά. Γι’ αυτό το λόγο:

1. Οι θύρες του γηπέδου για την είσοδο των φιλάθλων και των εκπροσώπων Μ.Μ.Ε. θα ανοίξουν στις 14.30.

2. Τα εισιτήρια που διατίθενται στους φιλάθλους τα διαχειρίζονται ΜΟΝΟ τα δύο σωματεία (Παναθηναϊκός ΚΑΕ και Άρης ΚΑΕ) και ΟΧΙ η ΕΟΚ.

3. Οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου ή πρόσκλησης εκτός του εισιτηρίου ή πρόσκλησης πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο. Θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά και εξωτερικά του γηπέδου.

4. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους που δεν κατέχουν εισιτήριο ή πρόσκληση.

5. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους που φέρουν αντικείμενα που απαγορεύεται ή δεν επιτρέπεται (κράνη, ομπρέλες, κροτίδες, βεγγαλικά κ.λ.π.) ή βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

6. Δεν θα επιτραπεί η στάση και στάθμευση οχημάτων εσωτερικά της περιμετρικής του “Αλεξανδρείου Μελάθρου” περίφραξης. Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ όσους θα κινηθούν με Ι.Χ.

7. Απαγορεύονται τα αντεθνικά, ρατσιστικά, υβριστικά κ.λ.π. πανό. Επίσης, απαγορεύονται τα πανό με κοντάρια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Πολλές οι όμορφες στιγμές»

Δύο χρόνια απουσίας ήταν αρκετά. Το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών ολοκληρώθηκε φέτος με ένα Fin…