Κεντρική Basket League Άρης Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον Τελικό Κυπέλλου

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον Τελικό Κυπέλλου

kipello

kipelloΟλοκληρώθηκε η σύσκεψη ασφαλείας για τον Τελικό του Κυπέλλου με την ΕΟΚ να εκπροσωπείται από τους κ. κ Τάκη Τσαγκρώνη, Σάββα Λόρτο, η ΚΑΕ Άρης από τους κ. κ. Μάνο Λάσκαρη, Πάνο Μπινόπουλο και Θωμά Νικολό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος.

Η απόφαση που ελήφθη ήταν να πάρουν οι δύο ομάδες από 1.100 εισιτήρια για το Nick Galis Hall (17/2) και να υπάρχουν πολλές “νεκρές” ζώνες ασφαλείας, αλλά και μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης ανέφερε πιο αναλυτικά: “Μπορώ να πω ότι η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα. Υπάρχει σύμπνοια απόψεων μεταξύ των δύο σωματείων. Ήρθαμε σε συνεννόηση με την Αστυνομία, η κάθε ομάδα θα πάρει από 1100 εισιτήρια. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, θα αναγράφουν το ΑΜΚΑ και τον αριθμό του Δελτίου Ταυτότητας και για να μπει ο οποιοσδήποτε στο γήπεδο θα γίνεται ταυτοπροσωπία, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει μαζί του και την ταυτότητά του”.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Οπωσδήποτε θα υπάρχουν ζώνες ασφαλείας γιατί δεν έχουμε φθάσει στην κατάσταση ώστε να μην υφίστανται. Οι προσκλήσεις θα είναι λίγες, συνολικά δεν θα ξεπεράσουμε τους 3.000 θεατές. Ελπίζω να κάνουμε μια νέα αρχή, να σταματήσουμε τους διαξιφισμούς. Πρέπει να καταλάβουμε επίσης ότι με τον νέο Νόμο, τα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα δεν πληρούν τους όρους“.

Πιο αναλυτικά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται στις θύρες 9 και 10, ενώ αυτοί του Άρη τις θύρες 4 και 5 κι ένα μικρό κομμάτι από την θύρα 6, με τις θύρες 7 και 8 να είναι “νεκρές” ζώνες.

Εκ μέρους της “πράσινης” ΚΑΕ μίλησε ο ο διευθύνων σύμβουλος της, Παναγιώτης Τριαντόπουλος: “Έγινε μια πρώτη συνάντηση, κατατέθηκαν οι προτάσεις κι αυτό που έχω να τονίσω ότι η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα γιατί υπήρχε σύμπνοια απόψεων“.

Ενώ για την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ τον λόγο πήρε ο Θωμάς Νικολός (μέλος του δ. σ. της ΚΑΕ ): “Η ΚΑΕ Άρης θέλει έναν δίκαιο καθαρό κι έντιμο τελικών. Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους βάσει δεδομένων αλλά και της χωρητικότητας του γηπέδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…