Κεντρική NBA NCAA 3 στα 3 για τα ελληνόπουλα του NCAA! (vids)

3 στα 3 για τα ελληνόπουλα του NCAA! (vids)

tyler dorsey oregon ducks

tyler-dorsey-oregon-ducks

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, οι Όρεγκον Ντακς επιβλήθηκαν του Σάουθερν Καλιφόρνια με 81-70. Ο Έλληνας γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους (2/5 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 3/4 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. Στα τελευταία λεπτά και μετά την αποβολή του σταρ της ομάδας, Ντίλον Μπρουκς, με 5 φάουλ, ο Ντόρσεϊ πήρε την ομάδα στις πλάτες του και με δύο πολύ κρίσιμα τρίποντα, έδωσε το “ροζ φύλλο” αγώνα στους Ντακς, οι οποίοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 22-4 (11-2 στην περιφέρεια της Pac-12).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NY7nYSFyhoU]

Το Γουέικ Φόρεστ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, συντρίβοντας το NC State με 88-58. Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου αγωνίστηκε συνολικά 25 λεπτά, έχοντας 5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Κορυφαίος για τους Ντίμον Ντίκονς ήταν ξανά ο Τζον Κόλινς, με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=r059bXestzE]

Τέλος, ο Γιάννης Δημακόπουλος είχε πολύτιμη συνεισφορά στην άνετη νίκη του Καλιφόρνια Ιρβάιν επί των Χαβάι Ρέινμποου Γουόριορς, με 72-58. Ο Έλληνας σέντερ σταμάτησε στους 11 πόντους (4/6 σουτ, 3/3 βολές) ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ. Ο MVP του αγώνα ήταν μακράν ο Λιουκ Νέλσον, με 29 πόντους και 6/10 τρίποντα ενώ το αξιοσημείωτο γεγονός ήταν ότι ο πάγκος των γηπεδούχων δεν σκόραρε ούτε έναν πόντο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…