Κεντρική NBA 27 τριπλ-νταμπλ και συνεχίζει ο Γουέστμπρουκ (vid)
NBA

27 τριπλ-νταμπλ και συνεχίζει ο Γουέστμπρουκ (vid)

westbrook

westbrook

Τα λόγια περιττεύουν ώρες-ώρες, ώστε να περιγράψει κανείς τις “τρελές” στατιστικές γραμμές του Ράσελ Γουέστμπρουκ σε κάθε παιχνίδι. Ο απόλυτος σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ οδήγησε ξανά την ομάδα του στον δρόμο του θριάμβου, με 38 πόντους, 14 ριμπάουντ και 12 ασίστ, σουτάροντας με 13/22 σουτ και έχοντας εκπληκτική παρουσία στην τελευταία περίοδο. Οι Νιου Γιορκ Νικς αδυνατούσαν να μαρκάρουν με συνέπεια τον “εκρηκτικό” “Westbeast“, ο οποίος σημείωσε το 27ο τριπλ-νταμπλ του για φέτος!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t4qXvRcTtAA]

Πλέον, ο “Ρας” στρογγυλοκάθεται ολομόναχος στην 3η θέση όλων των εποχών, σε ό,τι αφορά τα τριπλ-νταμπλ σε μία σεζόν, “σπάζοντας” την ισοπαλία με τις επιδόσεις του Όσκαρ Ρόμπερτσον, από τις σεζόν 1960-61 και 1963-64. Χρειάζεται ακόμη 15 για να ξεπεράσει τον μαγικό αριθμό 41, τον οποίο κατέγραψε ο “Big O” τη σεζόν 1961-62!

Αν κρίνουμε από το παρακάτω στατιστικό θα αποδειχθεί πως ο Γουέστμπρουκ είναι σε εξαιρετικό δρόμο ώστε να καταρρίψει την επίδοση αυτή, η οποία φάνταζε απλησίαστη τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με αυτό, ο σταρ της Οκλαχόμα έχει καταγράψει τον 2ο μεγαλύτερο αριθμό τριπλ-νταμπλ πριν από All-Star Game σε μία χρονιά, μόλις 1 λιγότερο από τον αντίστοιχο του Όσκαρ! Σε περίπτωση που συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, θα είναι σε θέση να κάνει τα αδύνατα δυνατά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…