Κεντρική Basket League Κύμη Επίσημο! Ανακοίνωσε Ντίξον η Κύμη

Επίσημο! Ανακοίνωσε Ντίξον η Κύμη

dixon1

Το γράψαμε; Ισχύει!
Παίκτης της Κύμης είναι κι επίσημα ο Ντιόν Ντίξον, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό (10/2) ρεπορτάζ του eBasket.gr.

Ο 27χρονος άσος θα πραγματοποιήσει σήμερα (11/2) την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και θα βρίσκεται στη διάθεση του Βασίλη Μπρατσιάκου στο αυριανό (12/2) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:
Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Dion Dixon. Ο Αμερικάνος μπασκετμπολίστας βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ θα είναι στην διάθεση του κόουτς Μπρατσιάκου στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο  Dion Dixon είναι 27 χρονών, γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου 1989, έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Cincinnati to 2012, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Λίβανο με την Homenetmen Beirut, στα Σκόπια με την MZT Skopje, στην Βενεζουέλα με την Marinos de Anzoátegui, ξανά στο Λίβανο με την Club Sagesse, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στην Marinos de Anzoátegui στην Βενεζουέλα. Πλέον για το υπόλοιπο της σεζόν θα φοράει την φανέλα της Κύμης SEAJETS, βοηθώντας την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…