Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βολές Περάσοβιτς κατά των διαιτητών

Βολές Περάσοβιτς κατά των διαιτητών

perasovic

perasovic

Στην απόφαση που πήρε ο διαιτητής και έδωσε τρεις βολές στον Μάικ Τζέιμς, στάθηκε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως ήταν μία κακή απόφαση και πως οι βολές έπρεπε να είναι δύο και όχι τρεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν μία σκληρή ήττα για μας. Παίξαμε καλό μπάσκετ για σαράντα λεπτά, αλλά όχι και στα πέντε λεπτά. Πολύ σημαντική η απόφαση για να δοθούν τρεις βολές στον Τζέιμς και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Άλλαξε απόφαση ο διαιτητής Μπολτάουζερ. Ήταν μία κακή απόφαση, νομίζω ότι έπρεπε να δοθούν δύο βολές και όχι τρεις. Άλλαξε την απόφασή του και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν έλεγξε την ορθότητα της απόφασής του. Είναι το δεύτερο ματς που έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο διαιτητή.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό που πίστεψε στη νίκη και βρήκε τον τρόπο να την πετύχει. Είχαμε πρόβλημα σε όλο τον αγώνα με το επιθετικό ριμπάουντ του Παναθηναϊκού και βοήθησε κι αυτό για να κριθεί το παιχνίδι”.

Για το αν παίζει ρόλο ή όχι η διαφορά στην παράταση: “Είχαμε νικήσει με οκτώ πόντους στο πρώτο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός νίκησε με έντεκα. Αν έχουμε τον ίδιο αριθμό νικών-ηττών η διαφορά θα έχει σημασία. Αυτό που πιστεύετε δεν πάει να πει ότι είναι και σωστό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…