Κεντρική Διεθνή Τσιντσιαρίνι: “Είμαστε εδώ και θα το παλέψουμε”

Τσιντσιαρίνι: “Είμαστε εδώ και θα το παλέψουμε”

Cbr4BcbW0AUSUTs

cinciarini-armani-milan-cremona

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο ο γκαρντ της ιταλικής ομάδας, Αντρέα Τσιντσιαρίνι, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα το… παλέψουν μέχρι τέλους.

Όλα όσα είπε ο Ιταλός στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.
“Η θέση μας στην κατάταξη είναι πολύ άσχημη και τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα για εμάς αν θέλουμε να φτάσουμε τον στόχο μας. Η ομάδα μας πέρασε έναν πολύ άσχημο Δεκέμβρη. Χάσαμε 10 παιχνίδια στη σειρά πριν κερδίσουμε επιτέλους το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ. Σε αυτή τη νίκη δείξαμε λίγο από αυτό που μπορούμε να κάνουμε κι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παίξαμε πιο επιθετικά, επειδή αυτό είναι το “κλειδί” για να πας μπροστά.

Όταν είσαι τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς νίκη, είναι πολύ δύσκολο για όλους να μείνουν συγκεντρωμένοι. Είναι δύσκολο να κρατήσεις την ψυχολογία σου ψηλά και να αποφύγεις να χάσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, στους συμπαίκτες σου, στο τεχνικό επιτελείο. Είχαμε κάποιος τραυματισμούς, χάσαμε τον Αλεσάντρο Τζεντίλε που πήρε μεταγραφή και τώρα καταφέραμε να επιστρέψουμε.

Προσπαθήσαμε αυτό το διάστημα να δουλέψουμε πιο σκληρά στις προπονήσεις, να μιλάμε πολύ στ’ αποδυτήρια και τους προπονητές. Η νίκη της περασμένης βδομάδας έδωσε ελπίδα σε όλους. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη διοργάνωση ξέροντας πως έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό. Απομένουν 12 παιχνίδια. Να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φτάσουμε τους στόχους μας που είναι να τελειώσουμε την πορεία μας στην φετινή διοργάνωση με τον σωστό τρόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…