Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τόμιτς: “Να ξεχάσουμε αυτό το ματς”

Τόμιτς: “Να ξεχάσουμε αυτό το ματς”

Milan Tomic Olympiacos

Milan Tomic-Olympiacos

Δηλώσεις σχετικά με το τι συνέβη κι ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι, έκανε έπειτα από τη λήξη του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος πρόσθεσε πως οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να ξεχάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω του απαιτητικού προγράμματος της Ευρωλίγκας.

Όλα όσα ειπε ο πολύπειρος τεχνικός:
“Από την αρχή μέχρι και στο 41-40 δεν είχαμε ρυθμό κι εμείς βρίσκουμε ρυθμό απ’ την καλή άμυνα και τα εύκολα καλάθια. Θέλουμε ανοιχτό γήπεδο, αυτό δεν συνέβη, είχαμε κακή κυκλοφορία στην επίθεση κι έτσι χάσαμε το ματς.

Δεν είχαμε καθόλου εύκολα καλάθια. Για να έχεις αυτό πρέπει να έχεις αμυντικό ριμπάουντ. Μας έλειψαν οι αιφνιδιασμοί κι όποτε μπορούσαμε να τρέξουμε ήμασταν πίσω και παίζαμε σε ένα σετ παιχνίδι.

Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς γιατί έχουμε μπροστά μας την Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να δούμε στο μισό γήπεδο πώς παίξαμε. Ακόμα δεν έχουμε καθαρή εικόνα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε. Όταν χάνεις ένα ντέρμπι, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…