Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Το μεγαλύτερο σουτ της καριέρας μου”

“Το μεγαλύτερο σουτ της καριέρας μου”

kamings

kamings

Ο Ουίλ Κάμινγκς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Άρης επί της ΑΕΚ, για το τελικό του Κυπέλλου καθώς ευστόχησε στο τελευταίο και νικητήριο σουτ. Ο Αμερικανός των φιναλίστ αναφέρθηκε στη τελευταία επίθεση, ενώ ευχαρίστησε και τους συμπαίκτες του που τον εμπιστεύτηκαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ: 

Για τη πρόκριση: “Είναι μια μεγάλη νίκη που θέλαμε πολύ. Θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι μια μεγάλη ομαδική νίκη. Στο τέλος είχαμε τις σωστές επιλογές. Όλοι πάλεψαν σκληρά και όλοι μαζί νικήσαμε. Εγώ ήμουν τυχερός που ευστόχησα στο τελευταίο σουτ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που μου έδειξαν εμπιστοσύνη“.

Για τον αντίπαλο στο τελικό: “Να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει ο τελικός και να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Προς το παρόν κοιτάμε το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι και εκεί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με τον αντίπαλό μας“.

Για το τι σχεδίασε ο Δημήτρης Πρίφτης στη τελευταία επίθεση: “Σχεδίασε την επίθεση για εμένα και αυτό μου έδωσε επιπλέον κίνητρο. Σαν επαγγελματίας, από την ώρα που ο κόουτς σχεδίασε την επίθεση, έπρεπε να την εκτελέσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ “καυτός”, καθώς είχα 8/18 σουτ. Στην τελευταία επίθεση όμως μ’ εμπιστεύτηκε ο κόουτς και είμαι χαρούμενος που δικαίωσα και τους συμπαίκτες μου“.

Για την ατμόσφαιρα και το νικητήριο σουτ: “Αυτό είναι το μεγαλύτερο σουτ που έχω βάλει. Ίσως έχω βάλει κάποιο νικητήριο πιο μικρός αλλά δεν θυμάμαι. Είμαι τυχερός που έζησα αυτή την τρελή ατμόσφαιρα“.

Για το αν αληθεύει ότι ο Τζένκινς του είπε να καρφώσει στην τελευταία φάση: “Επειδή γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο σφυρίζουν οι διαιτητές μου είπε να πατήσω δυνατά και να πάω με τα δύο χέρια προς το καλάθι σε περίπτωση που υπάρχει να πάρω το φάουλ. Πάτησα γερά και άφησα την μπάλα στο καλάθι”. 

Για το αν έχει μιλήσει με τον Μπάκνερ για την πιθανή μετακίνηση του συμπαίκτη του στην Τουρκία: “Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα μαζί του γι’ αυτό το θέμα. Δεν γνωρίζω”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…