Κεντρική Basket League Άρης Το γεμάτο “οπλοστάσιο” και τα… ταχύρρυθμα σε Γκόρντον

Το γεμάτο “οπλοστάσιο” και τα… ταχύρρυθμα σε Γκόρντον

aris omadiki

aris omadikiΕπέστρεψε στις προπονήσεις η ομάδα του Άρη που επικεντρώνεται πλέον στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Την Δευτέρα δεν υπήρχαν προβλήματα για τον Δημήτρη Πρίφτη και οι “κίτρινοι” αναμένεται να εμφανιστούν με τον Τζαμόν Γκόρντον στο ντέρμπι με τον “Δικέφαλο”. Ο Αμερικανός όλα δείχνουν πως θα είναι στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και όπως γίνεται αντιληπτό θα του γίνουν… ταχύρρυθμα μαθήματα εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις λίγες μέρες που θα προλάβει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη  στο “Παλατάκι”.

Σχετικά με την συνεργασία με τον Αμερικανό, μετά τον πρώτο μήνα αυτός έχει το δικαίωμα να μετακομίσει σε ομάδα της Euroleague και γενικώς να μετακομίσει σε σύλλογο με ένα μεγάλο συμβόλαιο (σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει και όφελος για τον Άρη για το κόστος που είχε για την μεταγραφή του παίκτη) εφόσον φυσικά βρει μια ομάδα που να τον καλύπτει, όπως και οι “κίτρινοι” έχουν το δικαίωμα στο τέλος του πρώτου μήνα να “τελειώσουν” την συνεργασία τους με τον Γκόρντον εάν ο παίκτης δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του λόγω της φετινής αγωνιστικής του απραξίας.

Καθόλου κακό… deal για την ΚΑΕ που προχώρησε σε μια “έξυπνη” κίνηση. Σχετικά με το γήπεδο που θα γίνει το ματς, στον Άρη (έγιναν οι κατάλληλες επαφές την Δευτέρα) περιμένουν να οριστικοποιηθεί πως το παιχνίδι με τους “πράσινους” θα διεξαχθεί στην Λάρισα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…