Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θέλω να κερδίζω”

“Θέλω να κερδίζω”

elonu tofas galata

elonu-tofas-galata

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Ντιναμό Σάσαρι (04/01, 21:30), για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον Τσινεμέλου Ελονού να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και να αναφέρεται για την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα αλλά και για τον κόσμο της “Βασίλισσας“.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσινεμέλου Ελονού:
Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ:
“Είναι μεγάλη μου τιμή, που βρίσκομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος, που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω και να παίξω στην ΑΕΚ. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είτε αυτό λέγεται ελληνικό Πρωτάθλημα, είτε Champions League, είτε Κύπελλο. Προφανώς και θέλω μόνο να κερδίζω. Πρωτίστως, αυτό, που με νοιάζει βέβαια είναι να κερδίζει η ομάδα και εγώ να βελτιώνομαι συνέχεια.”

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:
“Έχω ακούσει ότι η ΑΕΚ έχει τους καλύτερους και πιο ένθερμους οπαδούς στην Ελλάδα. Περιμένω με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα για το Πρωτάθλημα όπου θα τους συναντήσω. Ένιωσα πολύ αγάπη από την πρώτη στιγμή, που ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου και θέλω να τους το ανταποδώσω.”

Για την αυριανή αναμέτρηση με Ντιναμό:
“Είμαι πανέτοιμος για αύριο. Όπως βλέπω κάθε ματς στην έως τώρα καριέρα μου θα δω και το αυριανό. Όλοι γνωρίζουμε, ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και θα δώσω τα πάντα για να πανηγυρίσουμε τη νίκη.””

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…