Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα μας βοηθήσει πολύ ο ΜακΦάντεν”

“Θα μας βοηθήσει πολύ ο ΜακΦάντεν”

paok

paok-margaritis-vagelis

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν (4/1, 21:30) για την 11η αγωνιστική του Champions League, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να μιλάει στο “athlenda” σχετικά με το τι πρέπει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του προκειμένου να φύγουν με το διπλό από τη Γαλλία αλλά και για τον Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος κατά τη γνώμη του Έλληνα παίκτη θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα βοηθήσει πολύ τον “δικέφαλο”.

Όλα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.
“Έχω κάνει πολλά ταξίδια με την ομάδα, οπότε η όλη διαδικασία της μετακίνησης δεν θα έπρεπε να μου προκαλεί αίσθηση, ωστόσο είναι το πρώτο μου ταξίδι για φέτος στην Ευρώπη κι αυτό το κάνει λίγο ξεχωριστό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, από την στιγμή που είμαι έτοιμος, να δώσω το 100% για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό από όλα.

Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι και μόνο αυτό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορα, όπως παίζουν γενικά οι ομάδες από τη Γαλλία. Τρέχουν πολύ στον αιφνιδιασμό και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, ώστε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να πετύχουν εύκολα καλάθια”.

Ενώ, για το ντεμπούτο του Θαντ ΜακΦάντεν , συμπλήρωσε: “Όλοι μας προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να μπει άμεσα στο πνεύμα της ομάδας. Είναι έμπειρος και θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει πολύ. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση”.

Tέλος, ο 34χρονος δεν παρέλειψε να κάνει τις ευχές του για το 2017, λέγοντας: “Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Πολλές νίκες και πολλές επιτυχίες στην ομάδα του ΠΑΟΚ και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…