Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Τεράστιο ρόλο η έδρα”

“Τεράστιο ρόλο η έδρα”

Michalis Kamperidis Rethimno

Michalis Kamperidis-Rethimno

To Ρέθυμνο αγωνίζεται στο “Nick Gallis Hall” ενάντια του Άρη (28/01, 17:00), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Μιχάλη Καμπερίδη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ, για τις ήττες της ομάδα του στο “Μελίνα Μερκούρη”, ενώ τόνισε πως η έδρα του Άρη θα παίξει ρόλο στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιχάλης Καμπερίδης:
“Μία ακόμη προπονητική εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, ενώ για μας ξεκινάει από αύριο το “πρέπει”.

Το νέο έτος δεν έχει αποδειχθεί γούρικο για την ομάδα μου, μετρώντας μέχρι στιγμής δύο “βαριές” ήττες στο “Μελίνα Μερκούρη” από Λευκάδα και Κολοσσό. Δύο ήττες εκτός προγράμματος που μας έχουν “πονέσει” αρκετά, ενώ ταυτόχρονα θεωρώ πως μας έχουν πεισμώσει. Το αγωνιστικό μας πρόγραμμα μπορεί να μην είναι το πλέον εύκολο από εδώ και πέρα, αλλά εμείς υποχρεούμαστε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Όλα αυτά βέβαια θα έρθουν από την πολλή δουλειά αλλά και την αποφασιστικότητα που θα δείξουμε στη συνέχεια.

Αύριο βέβαια έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα επισκεφθούμε το Αλεξάνδρειο. Μπορεί στον α’ γύρο να είχαμε πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη αλλά αυτή τη φορά το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό. Η έδρα σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει τεράστιο ρόλο, με τον Άρη να επιθυμεί και εκείνος από την μεριά του να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Πάντως, από την μεριά μας έχουμε υποχρέωση προς τους εαυτούς μας και τους φιλάθλους μας να “παλέψουμε” όσο μπορούμε και στο τέλος να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και εμείς πρέπει να φανούμε δυνατοί σε όλα τα επόμενα παιχνίδια για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το Ρέθυμνο Cretan Kings στα ψηλά “σκαλοπάτια” της Stoiximan.gr Basket League.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…