Κεντρική Διεθνή Τέλος ο Ντόρσεϊ!

Τέλος ο Ντόρσεϊ!

wp 1455717039786

dorsey-barca

Ο Τζόι Ντόρσεϊ δεν κατάφερε να δικαιώσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τις εμφανίσεις του, με τον Αμερικανό σέντερ να πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες χρονιές της καριέρας του. Όπως είναι φυσικό, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, μετά και την προσθήκη του Βίτορ Φαβεράνι στο ρόστερ των Καταλανών.

Ακόμα, ο Τζόι Ντόρσεϊ εξαπέλυσε επίθεση στο ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας πως την περσινή σεζόν οι γιατροί του είπαν ψέματα για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, με αποτέλεσμα να υποστεί υποτροπή.

Στους “μπλαουγκράνα” όμως, υπάρχει ένας εσωτερικός κανονισμός, ο οποίος λέει πως κανένας παίκτης δεν μπορεί να μιλήσει δημοσίως για θέματα της ομάδας, με τον πρώην σέντερ της “Μπάρτσα” να μην παίρνει αποζημίωση από την λύση του συμβολαίου του λόγω του παραπάνω συμβάντος.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από την 2winbet.gr στους πελάτες της! Εάν ο πελάτης μαντέψει σωστά 6 από τα 6 γεγονότα κερδίζει 10€, 8 από τα 8 γεγονότα κερδίζει 20€ και αν βρει 10 από τα 10 γεγονότα κερδίζει 30€. Κάντε εγγραφή τώρα!

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προχωρήσει, μάλιστα, σε περαιτέρω ενίσχυση της φροντ λάιν της, με την απόκτηση του Έρικ Μόρλαντ.

Ο 25χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ αγωνίζεται στο NBDL με τη φανέλα του Canton Charge κι αυτή θα είναι η πρώτη φορά θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, προκειμένου να παίξει στην Ευρώπη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…