Κεντρική Γυναίκες Τέλος από Ολυμπιακό!

Τέλος από Ολυμπιακό!

hotzes

hotzes

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί η Ντονέκα Χότζις. Η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με την αθλήτρια, τη θέση της οποίας πήρε στο ρόστερ της ομάδας η Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α1 μπάσκετ γυναικών, για την ομάδα του Ολυμπιακού. Το Σάββατο στις 14:30 οι “ερυθρόλευκες” θα αντιμετωπίσουν την Τερψιθέα, ως τυπικά φιλοξενούμενες στο ΔΑΚ Γλυφάδας το οποίο είναι κοινή έδρα των δυο ομάδων, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Τερψιθέα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 έχοντας μόνο μια νίκη και επτά ήττες σε σύνολο 8 αγώνων. Η Ελένη Καπογιάννη θα στερηθεί των υπηρεσιών της Εβίνας Μάλτση η οποία ταλαιπωρείται από ελαφριάς μορφής θλάση, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον επόμενο αγώνα της ομάδας.

Παράλληλα εκτός αποστολής θα μείνουν οι επίσης τραυματίες, Τάνια Χαλιβέρα (έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση), η Μαριρόζα Μπόνη (ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση) ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή της Αφροδίτης Κοσμά.

Αντίθετα η Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς δηλώθηκε ως τρίτη ξένη στο ρόστερ του Θρύλου για την Α1, παίρνοντας έτσι την θέση της Ντονέκα Χόντζις με την οποία λύθηκε η συνεργασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…