Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Τελικός στην έδρα του Παναθηναϊκού”

“Τελικός στην έδρα του Παναθηναϊκού”

xristidis

Στο γεγονός πως ο Άρης αποδέχθηκε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης”, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Χρηστίδης, ο οποίος αποτελεί μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” στον “Libero 107,4”.

Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Χρηστίδης.
“Πραγματοποιήθηκε σήμερα το Δ.Σ. της ομοσπονδίας, παρουσία όλων των μελών. Έγιναν εισηγήσεις για τη έδρα του τελικού και παράλληλα υπήρχε επαφή με τα μέλη και τους υπεύθυνους του Άρη. Υπήρξε εισήγηση να γίνει ο τελικός στο Ηράκλειο, αλλά υπήρξε αντίδραση και εμείς υποστηρίξαμε την προοπτική να γίνει ο τελικός στην Β. Ελλάδα. Στο τέλος της συνεδρίασης αυτό που έγινε αντιληπτό είναι ότι, ο Άρης αποδέχτηκε να γίνει το ματς στο “Νίκος Γκάλης”, γιατί η εναλλακτική ήταν να γίνει στο Ηράκλειο.

Στο τέλος εστάλη και ένα φαξ από τον Άρη στα γραφεία της ομοσπονδίας. Η απόφαση πλέον, μετά την συνεννόηση του προέδρου της ομοσπονδίας με τον Άρη είναι πλέον τυπική διαδικασία. Από την στιγμή που το αποδέχτηκε ο Άρης, δεν μπορούσαμε να αντικρούσουμε κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι θέλησαν να εξασφαλίσουν οι άνθρωποι του Άρη με αυτή την συναίνεση. Σίγουρα στην Αθήνα υπάρχει μεγαλύτερος όγκος φιλάθλων απ’ ότι στο Ηράκλειο.

Για το γεγονός ότι απορρίφθηκαν τα γήπεδα της Β. Ελλάδας: “Οι εισηγήσεις ήταν αρνητικές. Στο γήπεδο της Κοζάνης δεν είναι ακόμη έτοιμη η κατασκευή. Σε αυτό της Ξάνθης, πέρα από τα ζητήματα ασφάλειας, υπήρχε κι ένα θέμα με τις μπασκέτες. Δεν μπορώ να ξέρω η περιφέρεια ή όποιος έχει υπό την σκέπη του τα γήπεδα να διασφαλίσει τις ελλείψεις που υπάρχουν. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ο εισηγητής. Συζητήθηκαν τα προβλήματα, όχι με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και γι’ αυτό προέκυψε η προοπτική του Ηρακλείου“.

Ενώ, για την ανακοίνωση του Άρη που ζήτησε να γίνει ο αγώνας στο “Nick Galis Hall”: “Ήταν μία ανακοίνωση που δεν νομίζω να κατέληξε στα γραφεία της ομοσπονδίας. Δεν αναφέρθηκε κάτι που να ζητούσε υπεύθυνα ο Άρης. Πλέον για το θέμα θα τοποθετηθεί η ΚΑΕ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Προμηθέας 69-76: Γκράντ(ε) Προμηθέας, λύγισε τον ΠΑΟΚ στην παράταση!

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Προμηθέας, αφού …