Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Τελικός με Κολοσσό”

“Τελικός με Κολοσσό”

dimitris mitropoulos rethimno

dimitris_mitropoulos-rethimno

Το Ρέθυμνο υποδέχεται αύριο (21/1) τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 14ης και 1ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου της Basket League. Ο βοηθός του Τόνι Κωνσταντινίδη, Δημήτρης Μητρόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών για το παιχνίδι με τους Ροδίτες.

Είναι ένα ματς ντέρμπι. Ένας “τελικός” για μας. Έτσι το χαρακτηρίζω μετά την ήττα εκτός προγράμματος από την Λευκάδα. Ήταν ένας στόχος για μας να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας αλλά δεν τα καταφέραμε δυστυχώς και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να μπούμε στην λογική πως το επόμενο ματς είναι παιχνίδι χωρίς αύριο.

Σίγουρα είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για 6άδα αλλά αυτό το ματς θα κρίνει πολλά. Γιατί έχουμε ήδη την πρώτη νίκη επί του Κολοσσού στην έδρα του και αν πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για να κάνουμε το “βήμα” προς τα πάνω. Η θέληση και η ενέργεια είναι τα στοιχεία εκείνα που θα κρίνουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, γιατί θεωρώ πως αυτό είναι το σημαντικό σε όλα τα ντέρμπι με τέτοιες ομάδες που είναι δουλεμένες τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Το δεύτερο στοιχείο, εξίσου σημαντικό, θα είναι η άμυνα στα πικ εν ρολ. Το πόσο καλά θα αντιδράσουμε στο συγκεκριμένο κομμάτι”.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, ο οποίος επεσήμανε: “Σίγουρα η ήττα στο αυριανό παιχνίδι δεν είναι μία από τις επιλογές που έχουμε. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση και να επαναλάβουμε τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό όπως είχαμε κάνει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ρόδο. Είναι αρχή του β’ γύρου και θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα.

Για να πετύχουμε φυσικά τον στόχο μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε το πλάνο μας με κάθε λεπτομέρεια. Θα είναι ένα αρκετά δυναμικό και δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα είναι προετοιμασμένες αλλά εκείνη που θα εκτελέσει καλύτερα τις οδηγίες των προπονητών της θα έχει και τον πρώτο λόγο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…