Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Νεπτούνας

Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Νεπτούνας

paok neptunas

paok-neptunas

Στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ βρίσκονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Νεπτούνας (10/1,19:00) για τη 12η αγωνιστική του Champions League, από τη Δευτέρα το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Δευτέρας (9/1/2017) διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Neptunas Klaipeda που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 στις 19:00 για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Oι τιμές των εισιτηρίων είναι…

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€ 108, 109, 110, 111
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP GOLD
100€ VIP LOUNGE

 

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αλλά και παιδικά εισιτήρια (γεννηθέντες από 1/1/2002 και μετά) στην τιμή των 5€.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (9/1): 10:00-17:00

Τρίτη (10/1): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…