Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τα “Φώτα” στο ΣΕΦ! (pics, vid)

Τα “Φώτα” στο ΣΕΦ! (pics, vid)

singlenton printezis sef

singlenton-printezis-sef

Ανήμερα των Φώτων, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00, ΕΡΤ2) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και επιθυμούν να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί στη νέα χρονιά και στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Πρόκειται για το πρώτο από τα τρία ντέρμπι που θα δώσουν οι “αιώνιοι” μέσα στον Ιανουάριο. Τα άλλα δύο είναι στις 16 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδας και στις 30 του μηνός για το πρωτάθλημα στο “Νίκος Γκάλης”.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν κρίνει κάποιο τίτλο, ωστόσο είναι πολύ σημαντική, μιας και ο νικητής θα κάνει ακόμα ένα σπουδαίο βήμα για την εξασφάλιση της παρουσίας του στην πρώτη οκτάδα που δίνει την πρόκριση στα πλέι οφ. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ρεκόρ 10-5, ενώ οι “πράσινοι” 9-6. Να σημειωθεί πως το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, μιας και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ έχει ανακοινώσει sold out από την περασμένη Δευτέρα.

Μέρα μεγάλου ντέρμπι σήμερα (6/1) με την 2winbet.gr να προσφέρει πληθώρα επιλογών για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, τις υψηλότερες αποδόσεις αλλά και Live Streaming, όπως και στα υπόλοιπα ματς της Euroleague! Εσείς τι θα ποντάρετε;

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με εξαίρεση τον Ντάνιελ Χάκετ, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Δημήτρης Αγραβάνης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, προπονήθηκαν κανονικά χθες (5/1) και θα αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το ντεμπούτο του με την “ερυθρόλευκη” φανέλα θα κάνει και ο Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Χάκετ στην περιφέρεια.

Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ, με εξαίρεση τον Τζέιμς Γκιστ, υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του. Το ντεμπούτο του με την “πράσινη” φανέλα στην Ευρωλίγκα αναμένεται να κάνει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

osfp-pao
Θυμηθείτε την τελευταία αναμέτρηση των δύο “αιώνιων” στο ΣΕΦ:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…