Κεντρική Basket League Άρης “Στην Ξάνθη ή στην Κοζάνη ο τελικός”

“Στην Ξάνθη ή στην Κοζάνη ο τελικός”

arvanitis skiftos

arvanitis-skiftos

Κάθετος στην περίπτωση διεξαγωγής του τελικού στη Κρήτη εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αρβανίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ενώ δήλωσε πως η ΚΑΕ Άρης πρότεινε την Ξάνθη και την Κοζάνη στην ΕΟΚ ως έδρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των “κίτρινων”:
“Της Λάρισας που θα πρότεινα εγώ είναι μικρό αλλά δεν υπάρχει κάποιο άλλο που να βρίσκεται στη μέση για να είμαστε δίκαιοι. Αυτό που προτείνουμε είναι της Κοζάνης που είναι ένα γήπεδο 5000 θέσεων καινούργιο και ασφαλές, της Ξάνθης στο οποίο πηγαίνει και η Εθνική και αγωνίζεται.

Προτείνουμε γήπεδα στην Περιφέρεια για να επεκταθεί και εκεί το μπάσκετ, να προωθηθεί το άθλημα. Είναι ρεαλιστικά και τίμια αυτά που λέμε. Δεν θέλουμε κάτι παράλογο”.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Το έχουν πάρει το μήνυμα στην ΕΟΚ. Είμαστε σε καλό δρόμο για να βρούμε λύση και τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Αυτό που ζητάμε είναι ισονομία, καθαρή διαιτησία. Ένας τίτλος είναι. Ζητάμε το αυτονόητο, κάτι που τα χρόνια αυτά δεν συνέβαινε και ο Άρης την έχει πατήσει πολλές φορές . Δε θέλουμε να βρεθούμε στη θέση που βρεθήκαμε εκείνες τις χρονιές”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…