Στην Πάτρα ο Ρέινς

reins

reins-rance-kadarian

Στην Πάτρα προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Απόλλωνα, έφτασε ο Καντάριαν Ρέινς, ο οποίος καλείται να βοηθήσει τη φροντ λάιν του Θανάση Σκουρτόπουλου, εν όψει της δύσκολης συνέχεια στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Αμερικανός σέντερ θα αντικαταστήσει τον Μάικλ Κόμπινς που αποχώρησε για τη γερμανική Βούρτσμπουργκ, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να είναι σε ένα δύσκολο και τρομερά σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στα ανεβασμένα Τρίκαλα το προσεχές Σάββατο.

Βέβαια, οι αφίξεις δεν σταματούν εκεί, αφού και ο γιος του Τζον Στόκτον, Μάικλ, βρίσκεται στην Πάτρα, ούτως ώστε να ενισχύσει με τη σειρά του την περιφερειακή γραμμή.

Μάλιστα, η “μελανόλευκη” ΚΑΕ ανακοίνωσε τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ελπίζοντας πως η ομάδα θα βρεθεί από εδώ και στο εξής σε ανοδική πορεία, με κύριο στόχο να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Μάικλ Στόκτον Καντάριαν Ρέινς. Η συμφωνία με τους δύο αθλητές είναι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο παιχνίδι του Σαββάτου (28/03) της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τα Τρίκαλα, στην Πάτρα.

Οι παίκτες βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και θα ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα από τη Δευτέρα το απόγευμα (23/01). Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τους Μάικλ Στόκτον και Καντάριαν Ρέινς στην οικογένεια του Απόλλωνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…