Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Στη Χαλκίδα μετακομίζει το “Basket Αγάπης”

Στη Χαλκίδα μετακομίζει το “Basket Αγάπης”

Basket League

basket-leagueTo “Βasket Αγάπης” θα βρεθεί στη Χαλκίδα, εν όψει του αγώνα της Κύμη με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο τέταρτος σταθμός για την εκστρατεία αγάπης του ΕΣΑΚΕ όπου γίνεται με τη χορηγία της εταιρίας “Stoiximan”, η οποία είναι και χορηγός του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

“Η πόλη της Χαλκίδας θα φιλοξενήσει το πρώτο «Βasket Αγάπης» για το 2017 στο πλαίσιο της αυριανής (09/01, 17.30) συνάντησης Κύμη Seajets-Ολυμπιακός για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr, ο μεγάλος χορηγός της Basket League, συνεχίζουν και το νέο έτος την εκστρατεία αλληλεγγύης «Basket Αγάπης» με στόχο την ενίσχυση άπορων οικογενειών και Ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες μπάσκετ της Α1 Κατηγορίας.

Το 2016 το «Basket Αγάπης ταξίδεψε σε Τρίκαλα, Λαύριο και Πάτρα και την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα βρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας. Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να προσφέρουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τρόφιμα τα οποία θα συγκεντρωθούν για να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής, μέσω των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλκιδέων που στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία. Η πρωτοβουλία, όμως, δεν σταματάει με τη συγκέντρωση τροφίμων, αλλά, επεκτείνεται και στο γήπεδο. Έτσι, στο ημίχρονο του αγώνα, ο αθλητής από τις Ακαδημίες της Κύμης Ιωάννης Καλαμπακτσιώτης θα εκτελέσει βολές. Κάθε εύστοχη βολή θα ισοδυναμεί με την ενίσχυση σε χρήματα από τους διοργανωτές. Χρήματα τα οποία θα διατεθούν σε τοπικό Ίδρυμα. Στη συνέχεια δύο αθλητές, ο Παναγιώτης Κατράνας της Κύμης Seajets και ο Ιωάννης Παπαπέτρου του Ολυμπιακού, θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου και κάθε εύστοχο σουτ θα διπλασιάζει το αρχικό ποσό»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…