Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Σκουρτόπουλος: “Φέρνουμε τον γιο του Τζον Στόκτον”

Σκουρτόπουλος: “Φέρνουμε τον γιο του Τζον Στόκτον”

Stockton

Stockton

Έτοιμος να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του Μάικλ Στόκτον είναι ο Απόλλωνας Πάτρας, όπως ο ίδιος ο τεχνικός των Πατρινών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέφερε, αμέσως μετά την ήττα στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης” από την ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα πάρει τη θέση του Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος δεν εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Απόλλωνα και η συνεργασία του Σέρβου γκαρντ με την τοπική ομάδα της Πάτρας αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε: “Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη παρά τα προβλήματα που είχε. Ερχόταν όμως από μεγάλη νίκη και φαίνεται ότι έχει πάρει αυτοπεποίθηση. Εμείς είμαστε σε μια περίοδο αλλαγών. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε στο κομμάτι της ενέργειας.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο όπου μπήκαμε χαλαροί στο αμερικανικό κομμάτι. Είναι δύσκολο μετά να το γυρίσουμε σε αυτό το γήπεδο. Έχουμε μεγάλο ματς τώρα μπροστά μας. Πρέπει να κάνουμε καλή αρχή στον δεύτερο γύρο. Να πάρουμε κάποια αποτελέσματα για να μην έχουμε μεγάλη πίεση”.

Για τη νίκη των Τρικάλων επί του Άρη: “Δεν με αιφνιδιάζει το αποτέλεσμα των Τρικάλων. Ο Άρης αυτή την στιγμή έχει πολλά προβλήματα και το δείχνει αυτό. Μια ομάδα που κυνηγάει τη σωτηρία, είναι πολύ λογικό να κυνηγήσει αυτό το ματς. Οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα είναι πολύ μικρές. Πιστεύω θα δούμε και άλλες νίκες, σαν αυτή σήμερα των Τρικάλων”.

Για το αν θα κάνει σαρωτικές αλλαγές: “Σαρωτικές δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Δύο επιτρέπεται. Μπάβτσιτς και Διαμαντάκος είναι εκτός με ίωση και θλάση. Οι ξένοι πρέπει να είναι ενεργοί. Φέρνουμε τον Μάικλ Στόκτον, τον γιο του Τζον Στόκτον. Καλός πόιντ γκαρντ. Έπαιζε στην Άβτοντορ φέτος. πιστεύω θα έχουμε σύντομα και έναν ψηλό μαζί μας, που δεν μπορώ να σας πω το όνομα. Χρειαζόμαστε ενέργεια. Να αποσυμπιέσουμε και τον Καλινόσκι, που έχει δεχθεί μεγάλη πίεση”.

Από πλευράς των παικτών, ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος ανέφερε: “Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Να έχει καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξέραμε θα αντιμετωπίσουνε μεγάλη ομάδα. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Δεν τα καταφέραμε. Ακολουθεί ένα ματς με Τρίκαλα τώρα και πρέπει να το πάρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…