Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό”

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό”

bartzokas

bartzokas

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο “Νίκος Γκάλης” από τον Παναθηναϊκό Superfoods με 7165, για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλάει στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση, για το αν φοβάται πως η ομάδα του θα μείνει εκτός οκτάδας, ενώ αναφέρθηκε γιατί δεν έκανε φάουλ στην τελευταία επίθεση των “πρασίνων“.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
“Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Κάποιες λεπτομέρειες έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Κοιτώντας τα στατιστικά, είχαμε δώδεκα περισσότερες κατοχές από ριμπάουντ, είχαμε καλύτερα ποσοστά στις βολές, στα τρίποντα, αλλά κάναμε 21 λάθη. Ήταν πολύ σημαντικό, ήταν ο παράγοντας που έκρινε το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε επιλογές στο ανοικτό γήπεδο. Για μας ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε σε αυτό. Όταν ο αντίπαλος σκοράρει εύκολα λέι απ πέφτει η ψυχολογία σου. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα πολλά λάθη, να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις και να έχουμε την ευχέρεια να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.”

Για το αν φοβάται ότι η ομάδα του θα μείνει εκτός συνέχειας:
“Δεν μπορώ να φοβάμαι. Μπαίνεις και παίζεις στον ανταγωνισμό. Είναι πολύ δύσκολος φέτος. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Πρόβλημα χημείας. Κι έχουμε δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος να φοβηθούμε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.”

Για το γεγονός ότι δεν έκανε φάουλ στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού:
“Ο Παναθηναϊκός είχε όλους τους παίκτες που είναι καλοί στις βολές. Προτίμησα να παίξω άμυνα. Δεν ήθελα να πάει το παιχνίδι ούτε οκτώ, ούτε δέκα, ούτε δώδεκα, για τους δικούς μου λόγους. Μία έμπειρη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχανε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…