Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Συγχαρητήρια Γιάννη”

“Συγχαρητήρια Γιάννη”

Michalis Kamperidis Rethimno

Michalis Kamperidis-Rethimno

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει στο “Μελίνα Μερκούρη” τον Κολοσσό Ρόδου (21/01, 17:00), για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Μιχάλη Καμπερίδη να αναφέρεται στην ήττα από την Λευκάδα αλλά και στον πολύ καλό του φίλο, Γιάννη Αντετοκούνμπο, που θα παέι στο All Star της Νέας Ορλεάνης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Καλησπέρα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Θα ξεκινήσω από το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας για το ελληνικό μπάσκετ, που δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση της συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA, που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη. Μία πραγματικά τεράστια επιτυχία που πιστώνεται ο Γιάννης, βλέποντας τους κόπους του να δικαιώνονται. Τι να πει κανείς όταν έρχεται 2ος στις ψήφους πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς. Τεράστια επιτυχία. Γιάννη συγχαρητήρια!

Στα δικά μας τώρα. Μετά την κακή ήττα που κάναμε κόντρα στην Λευκάδα στην έδρα μας έχουμε μπροστά μας ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Η νίκη πλέον είναι επιτακτική και πρέπει να την κατακτήσουμε, ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την είσοδο μας στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και να ξεκινήσουμε θετικά τον β’ γύρο. Σε διαφορετική περίπτωση μένουμε πίσω βαθμολογικά και αυτό δεν το θέλουμε.

Είχαμε ένα διάστημα 10 ημερών για να ανασυνταχθούμε, παίζοντας μάλιστα και φιλικό για να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, που όπως αντιλαμβάνομαι από τους φίλους της ομάδας μου αποτελεί ένα μεγάλο νησιωτικό ντέρμπι αφού υπάρχει μεγάλη προϊστορία στα μεταξύ μας ματς.

Να είναι σίγουροι πως εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας όχι μόνο για να πάρουμε τους δύο βαθμούς αλλά και για να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση, ώστε να το ευχαριστηθούν και εκείνοι και να αφήσουμε μία για πάντα στο παρελθόν το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην Λευκάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…