Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Δεν ξέρω αν θα παίξει τη Δευτέρα ο Πρίντεζης”

Σφαιρόπουλος: “Δεν ξέρω αν θα παίξει τη Δευτέρα ο Πρίντεζης”

sfairopoulos 1

sfairopoulos

Ευχαριστημένος από τον τρόπο αντέδρασαν οι παίκτες του μετά από την ήττα απέναντι στην Αρμάνι, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ δήλωσε τα εξής:

Ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Προερχόμασταν από ένα κακό παιχνίδι και μια ήττα, αλλά η αντίδρασή μας ήταν πολύ καλή. Βελτιωθήκαμε πολύ στην άμυνα, που ήταν το πρόβλημά μας στο προηγούμενο ματς και αυτή η βελτίωση ήταν το κλειδί για να νικήσουμε. Αν και μπήκαμε καλά στο ματς, στο δεύτερο μέρος δώσαμε εύκολους πόντους στην Μπάμπεργκ που πέτυχε 45 πόντους, αλλά μπορώ να πω ότι τους ωθήσαμε να παίξουν διαφορετικά από ό,τι τους αρέσει να παίζουν.

Παίζουν με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας ψάχνοντας ελεύθερα σουτ, αλλά σήμερα σπάσαμε αυτή την ταχύτητα και δεν δώσαμε πολλά τρίποντα. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί από την αρχή ήμασταν μπροστά και ελέγχαμε το ματς. Η Μπάμπεργκ επέστρεψε στο -2, αλλά στο τέλος παίξαμε για 2-3 λεπτά πολύ καλή άμυνα και πήραμε τη διαφορά για να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν σημαντικό πως αντιδράσαμε σωστά στο πρόβλημα με τον Πρίντεζη, που είχε έναν μυϊκό σπασμό και αποφασίσαμε να μην το χρησιμοποιήσουμε”, ενώ για την κατάσταση του Έλληνα φόργουορντ τόνισε: “Eίναι νωρίς, δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξει τη Δευτέρα”.

Τέλος πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια αυτοσυγκέντρωση. Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας για τη βοήθειά τους. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όσο πάμε προς το τέλος η σημασία κάθε αγώνα είναι μεγαλύτερη, γι’ αυτό κι έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Θέλω να δω ξανά το γήπεδο γεμάτο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…