Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σάιμπερτ: “Οδηγός μας το ματς με τον Ολυμπιακό…”

Σάιμπερτ: “Οδηγός μας το ματς με τον Ολυμπιακό…”

asi

asiΣτο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Τζόρνταν Σάιμπερτ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ έγραψε:

“Καλή χρονιά σε όλους! Πρώτη φορά που έκανα Χριστούγεννα εκτός ΗΠΑ, ήταν διαφορετικά, αλλά και πάλι ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Στολίσαμε δέντρο με την κοπέλα μου και παρόλο που έπρεπε να ταξιδέψουμε ανήμερα Χριστουγέννων, ανοίξαμε τα δώρα μας το προηγούμενο βράδυ, ήταν ωραία, προσπαθήσαμε να τα κάνουμε όλα όπως στο σπίτι και πλέον να πω την αλήθεια τη Θεσσαλονίκη την αισθάνομαι σαν σπίτι μου.

Η χρονιά στην Ελλάδα ξεκινάει με ένα μεγάλο παιχνίδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό, μια εξαιρετική ομάδα, ομάδα Ευρωλίγκα, αλλά παρόλα αυτά νομίζω πως είναι εξαιρετική ευκαιρία για μας να επανέλθουμε μετά την ήττα στη Γαλλία, μια ήττα που ήρθε γιατί απλά αφήσαμε την κατάσταση να ξεφύγει. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά αν παίξουμε όπως πρέπει, όπως ξέρω ότι μπορούμε, τότε θα είμαστε καλά.

Οδηγός μας πρέπει να είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου δείξαμε πως μπορούμε να κοντράρουμε σε αυτό το επίπεδο. Χάσαμε με πολύ μικρές διαφορές παιχνίδια με πολύ καλές ομάδες, και πρέπει πλέον να πάρουμε το μάθημά μας και να βρούμε τον τρόπο τέτοια παιχνίδια να τα κερδίζουμε και να μην τ’ αφήνουμε να ξεφεύγουν από τα χέρια μας.

Έχουμε έναν καινούριο παίκτη στην ομάδα, τον Thad (McFadden) και παρόλο που ο Truck θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας μας, πλέον ήρθε ένας καινούριος παίκτης, εξαιρετικός χαρακτήρας και που έχει να προσφέρει πολλά απ’ ότι μπορέσαμε να δούμε στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία, οπότε μένει να δούμε τι έχει να φέρει η καινούρια χρονιά…”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …