Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Προεδρική “αράχνη”

Προεδρική “αράχνη”

fasoulas-kabouris-papachristopoulos

Έχει περάσει από… παντού. Διεθνής παίκτης, ένας από τους “θρύλους” του ελληνικού μπάσκετ, συνιδρυτής του ΠΣΑΚ, αθλητική προσωπικότητα με διεθνή αναγνώριση, βουλευτής, δήμαρχος Πειραιά. Τι του μένει; Η θέση του ταγού του ελληνικού μπάσκετ, η θέση του προέδρου της ΕΟΚ. Κι είναι αλήθεια πως οι τελευταίες εμφανίσεις του Παναγιώτη Φασούλα έχουν… αρχηγικό τόνο.

Αν κι επισήμως δεν έχει ξεκινήσει καμία κούρσα διαδοχής, καιρό τώρα συζητιέται στους κόλπους της Ομοσπονδίας η “επόμενη μέρα“. Πολλοί ερίζουν, άλλοι αποσύρθηκαν, ο Τάκης Τσαγκρώνης είναι σταθερός ζηλωτής του προεδρικού θώκου, όμως ο Φασούλας είναι… άλογο κούρσας.

Μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του στην εκδήλωση των βετεράνων του Ολυμπιακού. Άλλωστε, μέσω της αγάπης του “ερυθρόλευκου” κόσμου βρέθηκε στη θέση του δημάρχου Πειραιά κι η επιστροφή στην… κοιτίδα έχει πολλά να προσδώσει. Χρειάζεται ένα σημείο αναφοράς κι αυτό δεν μπορούσε να είναι άλλο από τον Ολυμπιακό.

Οι υψηλότερες αποδόσεις, πληθώρα επιλογών αλλά και Live Streaming για όλα τα ματς της Euroleague (12/1-13/1)! Oλα αυτά στην 2winbet.gr στην οποία μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων ζωντανά την “μάχη” του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα αλλά και το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Εφές!

Στη φωτογραφία είναι μαζί με τον εμβληματικό Αργύρη Καμπούρη και μια πολυσχιδή προσωπικότητα, τον Σαράντη Παπαχριστόπουλο, που είναι υπερβολικά αφελές να καταγράψει κανείς ΜΟΝΟ ως σύζυγο της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά. Κι ο Σαράντης, με την εμπειρία και τις ικανότητες που έχει, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος την επόμενη μέρα.

Ούτε είναι τυχαία η παρουσία του στην εκδήλωση της ΕΣΚΑ. Η απουσία του θα αποτελούσε είδηση, όμως όσοι ζουν από κοντά την “αράχνη” έχουν παρατηρήσει πως πλέον δεν είναι ένας πρώην αθλητής (κι όλα τα άλλα), που βρέθηκε στην ΕΟΚ, αλλά έχει θέση κι άποψη και πλέον είναι έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία.

Το καλό για τον Φασούλα είναι πως γνωρίζει ότι στην πολιτική το τάιμινγκ είναι καθοριστικό. Δεν θα βιαστεί, δεν πρόκειται να φανερώσει τις προθέσεις του, όμως είναι πρόδηλο πως από όσους βρίσκονται στην… αυλή του Γιώργου Βασιλακόπουλου είναι ο μοναδικός που έχει κάτι να πει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Εφήβων: Αναχωρεί για το Τελ Αβίβ

Η Εθνική Εφήβων παίρνει τη δική της σειρά για τα European Challenger. Αναχωρεί αύριο (1/8)…