Κεντρική Basket League Άρης Πρίφτης: “Δεν μπορεί να διαψευστεί η εικόνα…”

Πρίφτης: “Δεν μπορεί να διαψευστεί η εικόνα…”

apriftis

apriftisΗ αποστολή του Άρη επέστρεψε από την Τουρκία μετά το ματς με την Μπάνβιτ, για το οποίο στους “κίτρινους” “βράζουν” αναφορικά με την αντιμετώπιση που υπήρχε από την διαιτησία. Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε στην ΕΡΤ3:

Είμαστε απογοητευμένοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, θα μπορούσε το ματς να έχει διαφορετική έκβαση. Πρέπει να το σβήσουμε γρήγορα και να συνεχίσουμε γιατί σε δύο ημέρες υπάρχει σημαντικό ματς και καινούριο ταξίδι”.

Για την αντιμετώπιση του Άρη από την διαιτησία: “Τα κριτήρια ήταν διαφορετικά. Υπάρχουν δεδομένα. Η εικόνα δεν μπορεί διαψευστεί. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στην συνέχεια. Έγινε μια ένσταση από την πλευρά μας, θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Θα περιμένουμε αν θα υπάρξει κάποια απόφαση. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που έρχονται και έχουμε μπροστά μας”.

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη: “Η ομάδα είχε σθένος και έπαιξε καλά, είχε σκορ σε ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας. Αντιστάθηκε, έδειξε καλή εικόνα, άξιζε να κερδίσει, όμως έτσι είναι το συγκεκριμένο σπορ… Πολλές  φορές δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλεις”.

Για τον τραυματισμό του Ζάρα (το βράδυ θα κάνει εξετάσεις και σύμφωνα με την ΚΑΕ Άρης την Πέμπτη θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα): “Δεν υπάρχει παιχνίδι που να έχουμε φυγει και να μην έχει συμβεί κάτι. Δεν είναι διάστρεμμα ακριβώς, έπεσε ο Όρελικ στο πόδι του. Θα δούμε. Θα κάνει εξετάσεις”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Τα ματς αυτά είναι δύσκολα και κρίσιμα. Εχουν υψηλό συντελεστής δυσκολίας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε”.

Λάσκαρης: “Ο χρόνος δεν άρχισε να κυλά ταυτόχρονα με τα 24 δευτερόλεπτα της επίθεσης της Μπάνβιτ”

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Μάνος Λάσκαρης είπε:

Για όσα έγιναν στο ματς με την Μπάνβιτ: “Ήταν κάτι το οποίο δεν μας άρεσε. Θέλουμε να κερδίζουμε σωστά, το ίδιο και οι αντίπαλοί μας. Κάναμε την ένσταση και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο ότι ο χρόνος δεν ξεκίνησε να κυλάει ταυτόχρονα με τα 24 δευτερόλεπτα της επίθεσης της Μπάνβιτ. Η επίθεση του Άρη τελείωσε στα 26,6 δεύτερόλεπτα, έγινε η επίθεση από την Μπάνβιτ, η μπάλα δεν ακούμπησε στο ταμπλό ή στην στεφάνη. Δεν υπήρχε ανανέωση χρόνου, οπότε η επίθεση είχε τελειώσει”.

Για το τι προβλέπουν οι κανονισμοί: “Σίγουρα το υλικό που έχουμε στην διάθεση μας μπορεί να παίξει ρόλο, δεν ξέρουμε όμως ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν είναι γνωστό αν το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας ή κατά μας, περιμένουμε τις επόμενες μέρες ποια θα είναι η απάντηση”.

Για το τι του είπε ο Νίκος Λάσκαρης: “Μου είπε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνει το σωστό. Το σωστό είναι να κερδίζουμε με τον σωστό τρόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…