Κεντρική ΝΒΑ_ “Παίζω για να κατακτώ πρωταθλήματα”

“Παίζω για να κατακτώ πρωταθλήματα”

westbrook

westbrook

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ παίζει για να κατακτά πρωταθλήματα και όχι να είναι βασικός στο All Star Game, όπως δήλωσε ο ίδιος. Ο άσσος των Θάντερ δεν θα βρεθεί στην βασική πεντάδα, με τον Στέφ Κάρι να παίρνει τη θέση του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ό,τι έγινε, έγινε. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς. Εγώ απλά παίζω. Όχι για τα All-Star Games. Αλλά για να κατακτάω πρωταθλήματα και κάθε βράδυ διαγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και κάποια στιγμή θα αποδώσει καρπούς. Συνεχίζω να κάνω ό,τι έκανα και να παίζω το παιχνίδι με το σωστό τρόπο και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Δεν αλλάζει κάτι για εμένα. Είναι μεγάλη τιμή. Σίγουρα το να είσαι All-Star δεν είναι κάτι που το παίρνεις αψήφιστα. Αλλά, όπως είπα, δεν παίζω για τα All-Star Games, αλλά για να γίνω καλύτερος και να κερδίζω πρωταθλήματα”, ήταν τα λόγια του Αμερικανού άσου.

Από την άλλη, ο γκαρντ των Ουόριος δήλωσε για τον Ουέστμπρουκ:”Είναι μεγάλη ιστορία όλο αυτό, γιατί αυτά τα δύο παιδιά κάνουν απίστευτα πράγματα (μαζί με τον Χάρντεν). Υπάρχουν μόνο δύο θέσεις, οπότε, δυστυχώς, κάποιος θα έμενε απ’ έξω. Ήμουν στη θέση του τέσσερα χρόνια πριν και ξέρω πως είναι, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Σίγουρα εκτιμώ πολύ το γεγονός πως θα εκπροσωπήσω την ομάδα μου στο All-Star Game“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…