Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Παίξαμε για την επιβίωση μας”

“Παίξαμε για την επιβίωση μας”

sloukas 1

sloukas

Ο Κώστας Σλούκας σχολίασε τη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού, ενώ ανέφερε πως οι “πράσινοι” ίσως άδειασαν ψυχολογικά μετά το ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ: 

“Ξέραμε πως το παιχνίδι ήταν ζωής και θανάτου. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και το παιχνίδι ήταν κομβικό. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή ψυχολογία μετά τη πολύ μεγάλη νίκη του επί του Ολυμπιακού και θέλαμε να μπούμε δυνατά”.

Για τον Ντουβερίογλου: “Επειδή τον ζω καθημερινά στις προπονήσεις, είναι πολύ ταλαντούχος. Δουλεύει καθημερινά σκληρά και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Το έδειξε και σήμερα. Έχει μπροστά του δύο θηρία (σ.σ. τον Ούντοχ και τον Βέσελι). Η έλλειψη του Ούντοχ είναι πολύ μεγάλη, θεωρητικά δεν φάνηκε, αλλά την καλύψαμε μέσα από την ομαδική προσπάθεια”.

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του: “Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό. Καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο όταν έχουμε δύο και τρία παιχνίδια την εβδομάδα“.

Για τις δικές του εμφανίσεις: “Νιώθω πιο άνετα. Είναι η δεύτερη χρονιά μου σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Έχω τον ρόλο που μου δίνει ο προπονητής και προσπαθώ να βοηθάω με οποιοδήποτε τρόπο μου ζητηθεί”.

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: “Ίσως ήταν και λίγο άδειοι. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Μπήκαμε δυνατά και είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…