Κεντρική Διεθνή Περάσοβιτς: “Βασικός υποψήφιος για το Final Four o Παναθηναϊκός”

Περάσοβιτς: “Βασικός υποψήφιος για το Final Four o Παναθηναϊκός”

Efes

Efes-velimir-perasovic

Αντίστροφα για την αναμέτρηση στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης” με τον Παναθηναϊκό μετράει η Αναντολού Εφές, με τον προπονητή της, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, να δηλώνει μία μέρα πριν το παιχνίδι πως οι “πράσινοι” του Τσάβι Πασκουάλ είναι βασικοί υποψήφιοι για την πρόκριση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

“Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι από τους βασικούς υποψήφιους για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Έχουν μεγάλους παίκτες και προπονητή και επίσης τρομερούς οπαδούς. Πάντα είναι δύσκολο να νικήσεις μέσα στο “Νίκος Γκάλης”, σε ματς Ευρωλίγκας. Κάθε παιχνίδι είναι μία μεγάλη ευκαιρία, για να κάνεις ένα σημαντικό βήμα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά πάμε στην Αθήνα με την πίστη ότι μπορούμε να νικήσουμε”, ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός της τουρκικής ομάδα, κι εν συνεχεία ο Ντεσόν Τόμας πρόσθεσε:

“Ο Παναθηναϊκός παίζει σκληρό παιχνίδι. Εκαναν κάποιες προσθήκες στο ρόστερ τους και θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ξέρω πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν πολύ… θόρυβο. Ελπίζουμε πως θα φύγουμε από την Αθήνα νικητές και θα προσπαθήσουμε για το πλεονέκτημα στα πλέι οφ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…