Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Παιχνίδι-γιορτή ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό”

“Παιχνίδι-γιορτή ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό”

nikos pettas promitheas patras

nikos-pettas-promitheas-patras

Ο Προμηθέας Πατρών αγωνίζεται εντός έδρας ενάντια στον Παναθηναϊκό Superfoods (21/01, 19:15), για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και ο Νίκος Πέττας τόνισε ότι ο αγώνας με τους “πράσινους” θα είναι γιορτή, ενώ μίλησε και για τα χρόνια του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Πέττας:
“Γεια σας!

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για τον Προμηθέα. Εμείς μόνο θετικά πράγματα μπορούμε να πάρουμε από αυτόν τον αγώνα και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς από τη μεριά μας είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, αλλά και να ετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει έναν ωραίο αγώνα.

Στο παρελθόν υπήρξα παίκτης του Ολυμπιακού και δεν θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. H μεγαλύτερη νίκη που γνώρισα ως παίκτης των “ερυθρόλευκων” απέναντι στους “πράσινους” σημειώθηκε την σεζόν 19992000 (12/12/1999), όταν επικρατήσαμε στο “Nίκος Γκάλης” με σκορ 6968. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη νίκη. Στον Ολυμπιακό είχε επιστρέψει ο Γιάννης Ιωαννίδης και είχαμε ένα ανανεωμένο ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί, καθώς βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Θυμάμαι ότι προηγηθήκαμε ακόμη και με +13 στην τελευταία περίοδο. Με τον Ολυμπιακό είχε παίξει σούπερ ο ”ΧόλιγουντΡόμπινσον. Μάλιστα, πήγαμε και καθυστερημένα στο “Νίκος Γκάλης” λόγω κίνησης και μπήκαμε στο γήπεδο 15΄πριν το τζάμπολ.

Όσο για την ήττα από τους “πράσινους” που δεν θα ξεχάσω ποτέ, αυτή σημειώθηκε την σεζόν 19981999 (20/5/1999), όταν ο Ολυμπιακός, παρότι είχε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, έχασε στο ΣΕΦ στον τελευταίο τελικό με 6253. Ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Κρατάγαμε τον τίτλο στα χέρια μας και τον χάσαμε στην έδρα μας.

Το Σάββατο ραντεβού στο γήπεδο για ένα μεγάλο παιχνίδι!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…