Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Χαρούμενος για Παππά”

Πασκουάλ: “Χαρούμενος για Παππά”

pasqual pao

pasqual-pao

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο την Μπαρτσελόνα (24/01, 20:45), σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πολύ καλή εμφάνιση του Νίκου Παππά στο ματς με τον Προμηθέα Πατρών.

“Πρώτα από όλα η Μπαρτσελόνα έχει έναν καινούριο σέντερ, τον Φαβεράνι, τον Ντιανιέ αλλά και τον Περπέρογλου που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Ο Όλεσον είναι εκτός αλλά ο Στράτος (σ.σ. Περπέρογλου) νομίζω πως θα παίξει αύριο. Σε κάθε περίπτωση ξέρουμε πως διαθέτουν ένα εκπληκτικό ρόστερ με μεγάλη ποιότητα και πολλούς παίκτες που σκοράρουν και εξαιρετικούς σουτέρ. Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι επίσης αλήθεια πως το παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ήταν ένα από τα χειρότερα μας στη σεζόν αλλά εδώ απέναντι στην Εφές και κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε πολύ καλή δουλειά”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

“Επομένως, πρέπει να παρουσιάσουμε αυτό το πρόσωπο και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, να παίξουμε καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είμαι σίγουρος πως αν παίξουμε έτσι στην έδρα μας τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε”.

Για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του: “Τίποτα το ιδιαίτερο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως για αυτό το παιχνίδι είχαμε μία ημέρα αποθεραπείας και μία ημέρα προπόνησης. Αντιθέτως η Μπαρτσελόνα δεν έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο στο ισπανικό πρωτάθλημα και είχαν περισσότερες ημέρες για να προετοιμαστούν. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν σκέφτομαι κάτι ξεχωριστό επειδή αντιμετωπίζω την Μπαρτσελόνα παρά μόνο το πλάνο που θα ακολουθήσουμε”.

Για την κατάσταση του Κρις Σίνγκλετον ανέφερε: “Αποκόμισε ένα πρόβλημα στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. Αύριο το πρωί θα παρθεί η απόφαση για το αν θα παίξει ή όχι”.

Tέλος για την απόδοση του Νίκου Παππά, σχολίασε: “Πάντα προσπαθώ να βρω τους παίκτες που είναι πιο έτοιμοι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί παρά το γεγονός πως δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, έπαιξε εξαιρετικά. Οι προπονητές πάντα σκεφτόμαστε ό,τι είναι καλύτερο για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

Με «ελληνικό αέρα» το Top5 του BCL. Διπλή ελληνική εκπροσώπηση υπήρξε στην καλύτερη πεντάδ…