Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ, η… έκτη χειρότερη ομάδα στις βολές

ΠΑΟΚ, η… έκτη χειρότερη ομάδα στις βολές

aom

aomΟι ελεύθερες βολές μπορεί να μοιάζουν κάτι… απλό, αλλά στην περίπτωση του ΠΑΟΚ αυτό δεν ισχύει και τόσο. Οι παίκτες του “Δικεφάλου” δεν έχουν υψηλό ποσοστό από την γραμμή της… φιλανθρωπίας και αυτό “πληγώνει” την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για παράδειγμα στο ματς (ήττα με 79-82) με την Ολντενμπουργκ, ο ΠΑΟΚ είχε 18/30 βολές και ο Σούλης Μαρκόπουλος στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο γεγονός πως ο “Δικέφαλος” έχασε 12 “εύκολους” πόντους. Πριν το παιχνίδι της Τετάρτης, η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ήταν στον αγώνα με την Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός θα “αρπάξει” το σπουδαίο “διπλό” στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Φενέρ; Ποντάρετε το ματς των “πρασίνων” αλλά και γενικά όλα τα παιχνίδια της Euroleague στην 2winbet.gr η οποία εκτός των υψηλότερων αποδόσεων της αγοράς σε όλες τις διοργανώσεις, σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε free bet εφόσον είστε πελάτης της!

Ενα ματς που οι καλαθοσφαιριστές του “Δικεφάλου” αστόχησαν σε 9 βολές (10/19). Κι αν “πάμε” στο ελληνικό πρωτάθλημα; Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο “Παλατάκι” όταν με το σκορ να είναι στο 84-83, ο Κιθ Κλάντον στα 35” πριν το τέλος του αγώνα έχασε δύο βολές.

Σχετικά με το Champions League, να σημειωθεί  ότι το σύνολο του Μαρκόπουλου έχει ποσοστό ευστοχίας 67,6% στις βολές. Σε σύνολο 40 συλλόγων που συμμετέχουν στην διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ αποτελεί την έκτη πιο άστοχη -και χειρότερη- ομάδα (στον τομέα που αφορά τις βολές)… Κακή επίδοση αν μη τι άλλο, με τον “Δικέφαλο” να χρειάζεται βελτίωση στο κομμάτι των βολών προκειμένου να μην χάνονται “εύκολοι” πόντοι.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, έχει προταθεί ο Ζερμέιν Αντερσον που καταλήγει στην Μόρναρ (ο ΠΑΟΚ “κοιτά” για “κοντό” αλλά το μυαλό είναι και σε έναν παίκτη “4”-“5”). Στον “Δικέφαλο” αναζητούν έναν παίκτη τύπου Οντουμ στο “1” (σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον Οντουμ που αγωνίζεται στην Γερμανία, είναι ακριβός και εξάλλου έχει συμβόλαιο).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…