Κεντρική Basket League ΑΕΚ Όταν ο Ζντοβτς τρελαίνεται (vids)

Όταν ο Ζντοβτς τρελαίνεται (vids)

20160506 572ce2eb80bf8

zdovc-green

Ο Γιούρι Ζντοβτς είχε έντονο διάλογο με τον Δημήτρη Μαυροειδή, κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού της ΑΕΚ με τη Σάσαρι στην Ιταλία, για την 11η αγωνιστική του Champions League.

Ο Σλοβένος τεχνικός χαστούκισε τον Έλληνα σέντερ, δίχως όμως η κατάσταση να ξεφύγει, με τους δύο άνδρες να τα βρίσκουν με την ολοκλήρωση του τάιμ άουτ.

Η αλήθεια είναι πως ο Γιούρι Ζντοβτς δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για την ομάδα του και οι παίκτες δεν εκτελούν σωστά τις εντολές του.

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν έρθει σε κόντρα με τον Σλοβένο τεχνικό. Θυμηθείτε τα περιστατικά με τους Ντι Τζέι Κούπερ, Τζέι Κόβαν Μπράουν και Τορίν Γκριν. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών, είναι πως πρόκειται για Αμερικανούς γκαρντ, οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ζντοβτς σε εκτός έδρας παιχνίδια.

1) Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρκαδικό την περασμένη σεζόν, ο Ντι Τζέι Κούπερ δέχθηκε παρατηρήσεις από τον Ζντοβτς, εκείνος αντέδρασε και τον έστειλε στα αποδυτήρια. Ύστερα από λίγο καιρό, ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε από την ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Μονακό.

2) Σειρά είχε ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, ο οποίος την “πλήρωσε” και πάλι σε εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Ο Αμερικανός γκαρντ τα.. άκουσε από τον Ζντοβτς σε έντονο ύφος, αντέδρασε στις παρατηρήσεις του προπονητή του, με τον Κάρτερ να έχει ρόλο “πυροσβέστη” και να χωρίζει τους δύο άνδρες.

3) Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Τορίν Γκριν κάνει λάθος και πηγαίνει στον πάγκο. Ο Ζντοβτς είναι έξαλλος με τον Αμερικανό γκαρντ και του τα… χώνει. Από την πλευρά του, ο Γκριν συνεχίζει να προχωράει, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, τρελαίνοντας ακόμα περισσότερο τον Ζντοβτς, ο οποίος έκανε κίνηση με το χέρι του για να τον χτυπήσει. Ο παίκτης αντέδρασε και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης χώρισαν τους δύο άνδρες, με τον Γκριν να αποχωρεί από την ΑΕΚ, ύστερα από λίγες μέρες, μιας και ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν συγχώρεσε την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …