Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Οδηγός μας η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό”

“Οδηγός μας η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό”

nikos pettas promitheas patras

nikos-pettas-promitheas-patras

O Προμηθέας Πατρών αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας (28/01, 17:00), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Νίκο Πέττα να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας το παιχνίδι ενάντια τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Λευκάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Πέττας:
“Γεια χαρά σε όλους!

Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό φτάσαμε πολύ κοντά σε μια ιστορική νίκη για τον Προμηθέα, απέναντι σε μια ομάδα της Ευρωλίγκα. Δυστυχώς μας στοίχισαν κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος της αναμέτρησης και δεν μας άφησαν να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας μια μεγάλη επιτυχία.

Πρέπει να πάρουμε για οδηγό μας αυτήν την καλή εμφάνιση και να συνεχίσουμε τη δύσκολη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι αποτελεί τελικό για εμάς.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο στη Λευκάδα με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας, η οποία καίγεται και αυτή για τους βαθμούς της νίκης. Σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι πέρα από την τακτική θα μετρήσει περισσότερο η διάθεση και η αποφασιστικότητα από την πλευρά των παικτών της κάθε ομάδας.

Και εμείς είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε μια μεγάλη μάχη και να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε με το σφύριγμα της λήξης.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…