Κεντρική Ασίστ Basketbase Ο Ξανθόπουλος “συνάντησε” τον Κορωνιό

Ο Ξανθόπουλος “συνάντησε” τον Κορωνιό

priftis

priftis-xanthopoulos

petridis-giorgosΜέσα από μία ήττα όπως αυτή των Τρικάλων κάθε στατιστικό γεγονός μοιάζει με ασήμαντη λεπτομέρεια, όμως ο Βασίλης Ξανθόπουλος μοιράζοντας πέντε ασίστ έφτασε σε ένα σημαντικό ατομικό επίτευγμα που θα γίνει μεγαλύτερο μέσα από το ματς του προσεχούς Σαββάτου με το Ρέθυμνο, αρκεί να μοιράσει έστω και μία ασίστ.

Ο πολύπειρος γκαρντ έφτασε τις 975 ασίστ στην Basket League και έφτασε στην 5η θέση της σχετικής λίστας τον Άγγελο Κορωνιό. Οι 136 από αυτές, έφυγαν από τα χέρια του στην τρέχουσα διετία που αγωνίζεται με τον Άρη και με τις οποίες έγινε ο 11ος πασέρ στην ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας τους Γκαγκαλούδη (132), Γιαννάκη (132) και Βεζένκοφ (133).

Oι υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς αλλά και Live Streaming στην 2winbet.gr σε Euroleague και ΝBA! Τι θα επιλέξετε στο μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπαρτσελόνα (μπορείτε να το δείτε ζωντανά εφόσον είστε πελάτης της 2winbet.gr);

Στο ίδιο παιχνίδι ο Σπύρος Μούρτος με τους δύο πόντους του, έφτασε τους 608 με τον Άρη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 22η θέση της λίστας των σκόρερ της ομάδας, προσπερνώντας τον Σάββα Ηλιάδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…