Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός O Ρίβερς “ντύθηκε” Ουίνστον! (pics)

O Ρίβερς “ντύθηκε” Ουίνστον! (pics)

rivers2

rivers2

Ο Κέι Σι Ρίβερς βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, πραγματοποιώντας τρομερές εμφανίσεις στις πρώτες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για το 2017. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει σημειώσει 73 πόντους στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, αποτελώντας με διαφορά τον κορυφαίο παίκτη του “τριφυλλιού”.

Κόντρα στον Ολυμπιακό, μέτρησε 27 πόντους (ρεκόρ καριέρας στην Ευρώπη) με 9/11 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/4 βολές, βλέποντας το “ερυθρόλευκο” καλάθι σαν βαρέλι! Ο 30χρονος άσος ήταν ασταμάτητος, χτυπώντας την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόσο με το post up παιχνίδι του, όσο και με το “δολοφονικό” περιφερειακό του σουτ.

Δείτε τα στατιστικά των παικτών του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εστιάζοντας στους αριθμούς του Ρίβερς.

rivers1

Ρίβερς, όπως Ουίνστον

winston1Η εμφάνιση του Κέι Σι Ρίβερς θύμισε αρκετά την… παράσταση που είχε δώσει πριν από 9 χρόνια στο ίδιο γήπεδο ο Κένεντι Ουίνστον. Πρόκειται για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 2007-2008, όταν ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Πανιωνίου είχε “σκοτώσει” τους “ερυθρόλευκους” από την περιφέρεια, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στο άνετο διπλό (64-82) επί του Ολυμπιακού.

Ο Ουίνστον είχε σημειώσει 26 πόντους, οι 21 από τους οποίους προήλθαν πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (7/8). Η συγκεκριμένη βραδιά ήταν ονειρική για τους “πράσινους”, οι οποίοι είχαν 16/33 τρίποντα! 

winston

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Το… σιμουλτανέ τού Μπαρτζώκα

Η πιο δύσκολη… κίνηση στο σκάκι τού Μπαρτζώκα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση το…